2777
2789
عنوان

بعد ی عمر مجردی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 78 پست
دوس نداشت برم خودم اصرار کردم اخلاقم گند شده همش بهش گیر میدم سر چیزای بیخود نمی‌دونم چم شده گفتم ی ...

عزیزم نکن این کارو با زندگیتون همسرتو از زندگی سرد نکن تا دیر نشده 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بخدا هیچکس قدر مجرد بودن رو نمیدونه.متاهل شدن دیوونگی محضه.همه ی عشق دنیا رو مجردا میبرن

ازدواج خیلی بنفع مرد هست 

دربارش تحقیق هم کردن 

باواینکه مردا الکی ناله میکنن ولی ازدواج بنفعشونه برای همین‌تا زنشون‌میمیره یا طلاق میگیرن و مرد مطلقه میشن‌ سریع ازدواج میکنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زایمان و بچه داری یکم رابطه رو سرد میکنه همینجوری حالا دو هفته ام هست جدا از همین بنظرم کافیه دیگه بین خودتون فاصله ننداز

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
شاید شوهرش با رفتارهای سمی زنشو سرد کرده

خودش داره میگه مشکل از اخلاق منه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نه شما چیزی گفتی ک ازاساس اشتباهه

عزیزم شما میای تاریخ ازدواجتو از ف ال می‌پرسی (فکر کن طرف تا این حد جاهل باشه)

شما دیگه برای من از اساس حرف نزن لطفاً 

دیگه هم دیپ نکن چون نه میخونم نه جواب میدم 

شاید شوهرش با رفتارهای سمی زنشو سرد کرده

وای بخدا مردها همه شون رفتارهای سمی دارن

شوهر من به شدت حسوده و زورگو.اخلاق کُلیش اینجوریه یعنی با همه همینه مخصوصا زورگوییش

اصلا نمیدونم چکارش باید بکنم؟؟ 

خودش داره میگه مشکل از اخلاق منه

مردسالاری همیشه به‌زن القا میکنه که بده ،خطاکاره ،مقصره، بی ارزشه ،زیاده خواهه، نباید محبت بخواد ،نباید احترام بخواد ،همیشه باید زن عذاب وجدان داشته باشه و‌بدهکار به مردسالاری 

این‌سیاست مردسالاریه که زن همیشه بی ارزش و بی اعتماد بنفس و عذاب وجدانی باشه و خیلی زنا در این جهت کمک میکنن که زنای دیگه همیشه دائم المقصر باشن‌و زن بد و زن نساز

مردسالاری همیشه به‌زن القا میکنه که بده ،خطاکاره ،مقصره، بی ارزشه ،زیاده خواهه، نباید محبت بخواد ،نب ...

نمیدونم والا ولی اگه شوهرش بد بود نمیزاشت دو هفته خونه خواهرش بمونه