2777
2789

باهاش در ارتباطم وضع مالی خودش خوبه خونه ماشین مغازه . فقط نمیدونم چرا هی ماشین منو میپرسه؟! من کوییک صفر دارم ، یبار پرسید ماشینت کجاس گفتم میذارم حیاط ، ایندفعه هم پرسید ماشینت مدل چنده چند خریدی . بنظرت یکی ک هم پسره هم وضع مالی خودش خوبه چرا باید بفکر ماشین من باشه؟!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواد املاکش رو بدونه دد اینده😂بفروشدش چ قد سود،میکنه

والا ب املاک باشه اون باید بترسه . چون من دخترم اون پسره . فردا میتونم با مهریه خودم همچیشو بگیرم . فقط نمیدونم این چطوری میخواد بگیره؟ اینقد ذهنش درگیر😂

ایندفعه بگو فروختمش دادم به بابام لازم داشت ، بعدا میزاره ذوی جهیزیه ام، اگه رفت و پشت سرشو نگاه نکر ...

والا حس بد دارم بهش . میخوام ردش کنم . فاز خوبی نمیگیرم ازش . دوسش ندارم . این حرفارم میزنه بدتر متنفر میشم ازش . فقط وضع مالیش خوب بود اونم بخوره تو سرش . اتفاقا همچین فکری دارم دیگ نگم ماشین براخودمه بگم برا مامانمه باهرکی ک اشنا شدم . والا پسر مردم هم گشنه شده

والا حس بد دارم بهش . میخوام ردش کنم . فاز خوبی نمیگیرم ازش . دوسش ندارم . این حرفارم میزنه بدتر متن ...

اره الان همه گشنه،شدن 

من ی پسری اومد خواستگاریم مادرش ازم پرسید حقوقت چنده

صافکاره یبار قبلا رفته بودم مغازش

صافکار که وضع مالیش خوب نیست عزیزم‌ اونجور‌ک ط‌گفتی‌وضعش‌فلانه‌... متوسطه

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

چه ربطی داره؟😐

الان همه دکترا یه اندازه در امد دارن 

معلما چی ؟نه 

یکی 13 یکی 20 یکیم مثل معلمای خصوصی از هر دانش اموز 200 300 میلیون میگیرن

خونه سه طبقه داره ماشین هایما . دیگ از بقیه چیزاش خبر ندارم . شما فکنم تاحالا کارت ب صافکاری نیفتاده .