2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی چطوری سریعتر کیس‌مناسب پیدا شه و ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا وقتی اینجوری تمرکز کردی و اصرار داری نمیشه 

رها کن بسپار به خدا 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بعضی ها یک طور‌کامنت میزارن آدم‌فکر‌میکنه اینا فاملن این دشمن ها از کجا پیدا شدند😂😂😂 من میگم دلم گرفته طرف کامنت گذاشته ایشالله خیره .. انگار از خداش بود من مجرد موندم😂😂 .. یا یکی میاد از زندگی‌متاهلی‌میگه حالا خودش متاهل و بچه داره خوب عزیزم‌تو‌فکر‌کنم‌فکر‌کردی‌من مثلا شوهر‌کنم میام جا پای‌ط‌رو میگیرم‌یا فک کردی شاید با شوهر تو میخوام ازدواج کنم‌.. اگر زندگی متاهلی بده چرا طلاق نمیگیری،،،،،؟؟؟؟؟ لطفا اینطور آدم ها نیان تاپیکم حوصله یک مشت حسود و ندارم ... نسل شماها چرا تموم نمیشه؟؟ ط‌مجازی هم‌حسودی میکنن :/

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

به خودت برس . خیلی خوشگلی . اگه از کسی خوشت اومد نگاش کن وقتی نگات کرد سرتو بنداز پایین . جاهایی برو ...

انقدر به خودم میرسم که نگو همه فکر میکنن من همزمان با۳۰ تا پسرم

بعضی ها یک طور‌کامنت میزارن آدم‌فکر‌میکنه اینا فاملن این دشمن ها از کجا پیدا شدند😂😂😂 من میگم دلم ...

وا خانوم خل شدی میگم هرچی خیره منظورم اینکه امیدوارم کیس مناسبتو پیدا کنی وگرنه من چه میدونم تو کجایی که بخوام بگم وای کیس منو میدزدی

پارانوئید دارین شما؟

انقدر به خودم میرسم که نگو همه فکر میکنن من همزمان با۳۰ تا پسرم

ذیگه نه اینقد 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
تا جنسی عرضه نشه تقاضا نداره باید شناخته بشی .

چطوری شناخته بشم عزیزم یکم بیشتر توضیح بده من زیاد ط اجتماع بودمااا اینم‌بگم بدونی

هرچی قسمت بشه من چه میدونم 😐😅گفتی برات فرقی نمیکنه منم گفتم هرچی خیره .. کسی که میخوای پیدا کنی

آها

تا وقتی اینجوری تمرکز کردی و اصرار داری نمیشه رها کن بسپار به خدا

چه تمرکزی به خدا۲۹ سالمه تمرکز نکردن تازه‌به‌فکرش‌افتادم