2777
2789

افسرده هستیم هیچ کاری برای خودمون نمی‌کنیم من خودم به مشکل خوردم ‌  تا حالا شده تصمیم به تغییر گرفته باشی ‌ یه چیزی اینجا مانع شده باشه ‌ مثلا تصمیم داری کاری رو انجام بدی به خودت قول دادی ولی بازم یکسری رفتارهای اشتباه مانع میشن .مثلا بهانه ها‌ ‌‌اهمال کاری ‌‌کمال گرایی ‌  چه راهای سراغ دارید برای مقابله با این ها تو این مسیر چطوری تونستید خودتونو بالا بکشید  الان عده میان میگن به کسی نمیگیم چون فردا به من حسادت میکنن دوست عزیز اون اونه تو توی فرق دارید با هم

وقتی شکست میخورم تو برنامه هام مدام خودمو شماتت نمیکنم که انرژیم گرفته بشه

اهداف ۱ ساله بعد فصلی و بعد یک هفته و یک روزه دارم 

مثال:

سالانه: تا سال دیگه ماشین بخرم

فصلی: تا اخررفصل مثال پاییز گواهینامه بگیرم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه جمله خیلی عالی شنیدم تو یک پادکست مینویسم برات 

فرض کن میخوای قله دماوند رو فتح کنی.اگر بهترین روانشناسا بیان اگر بهترین مشاورا بیان بهترین تجهیزات و بهت بدن اصلا خود فروید و نیچه بیان ایا میتونن بجای تو یک قدم بردارن????نه نمیتونن 

تنها کسی که میتونه راه بره و قله رو فتح کنه تویی

از کمال‌گرایی زیاد انقدر فرصت و زمان از دست دادم که به این نتیجه رسیدم گفتم خب فلانی اگر از دوسال پیش روزی یک صفحه کتاب میخوندی الان حداقل سه تا کتاب تموم کرده بودی ولی حالا چی؟! حالا صفری. چرا؟ چون نمیتونستی روزی 10 صفحه بخونی همون یک صفحه رو هم نمیخوندی. مثال میزنما

واسه همین با خودم مهربون تر شدم و الان هرچی بتونم به هر اندازه ای ک باشه انجام میدم با خودم میگم از هیچی بهتره

و اینجوریه که میبینم قطره قطره جمع گردد... 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم