2777
2789

یعنی چی سایز ۶۰ 

خیلی ناراحتم حتی با سوتین اسفنجی هم خوب دیده نمیشم 

تا کی نرم دوره همی ها 

چرا مال بعضیا اونقدر خوبه و من همش حس بد دارم لااقل ۷۰ تا ۷۵ میشد راضی بودم 

خیلی حس بدیه ک هیچ لباسی بهت نیاد و حس خوب نداشته باشی 

توروخدا راهنمایی کنین فقط نگین ازدواج دنبال راه حل بی ضرر هستم 

..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنم پایینه ۱۵۸ ۴۸ بنظرت چاق بشم خوب میشم

سلام چاقتر شو بهتر میشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

برای افزایش اندازه و تقویت عضلات سینه، می‌توانید به تمرینات زیر متمرکز شوید:

1. پرس سینه: این تمرین عمدتاً برای تقویت عضلات سینه و بازوهاست. می‌توانید این تمرین را با دمبل، وزنه یا ماشین های ورزشی انجام دهید.

2. تیراندازی دمبل: این تمرین نیز برای تقویت عضلات سینه و بازوها بسیار موثر است. با نگه داشتن دمبل‌ها در هر دست، از حالت خم شده شروع کرده و سپس دمبل را به بالا ببرید.

3. فرش‌نشین: این تمرین برای تقویت عضلات سینه و تناسب اندام بسیار مفید است. برای انجام این تمرین، به حالت فرش‌نشین درآیید و به بالا و پایین حرکت کنید.

4. فرش‌نشین پیشرونده: این تمرین نیز برای تقویت عضلات سینه و بازوها بسیار موثر است. با قرار گرفتن در حالت فرش‌نشین، سینه خود را به سمت زمین ببرید و سپس به حالت اول بازگردید.

5. پول‌اور خم: این تمرین برای تقویت عضلات سینه و بازوها بسیار مفید است. با دستان پهلوی باز در حالت لخته بر روی یک میز یا سرنگ نشسته و با حرکت بالا و پایین پول‌اور خم انجام دهید.

اهمیت دقیق و صحیح انجام این حرکات و همچنین استفاده از وزن‌های مناسب برای ورزش‌ها بسیار مهم است. قبل از شروع هر برنامه ورزشی، مشورت با یک مربی ورزشی یا متخصص تمرین فیزیولوژی به شما کمک خواهد کرد.

وایی اوون تاپیک خیلی مشکوک ازدواج با مرد متاهل 

ایشون یک زن مطلقه هستن بچه هم دارن طی کارهای طلاقش با این قاضی دوست شده 

تو پیام خصوصی بهم گفت دنبال جادوگر هست 

الکی گفت برای بیماری دخترش هست 

اما مشخصه دنبال دعای طلاق و جدایی هست 

مثل زالو چسبیده به زندگیشون کل ایران دعانویس رفته 

وای خداا حتی تو تاپیکاش هست خواهرشم اهل دعا و طلسم مرگ بوده 

منم مشکل شمارو داشتم ازدواج هم کردم شش ساله ولی ذره ای تاثیرنداشت اصلا ربطی نداره تازه امسال باردارشدم باز امیدوار بودم بزرگتر بشه ولی دریغ از یذره تغییر. بچه مم بدنیا اومد چون کوچیک بود نمیتونست شیر بخوره شیرخشکی شد. .درکل اینارو گفتم بدونی ن ازدواج ن بارداری هیچی رومن تاثیر نداشتن پس زیاد امیدوار نباش اما تنها راه حلش پروتز سینه س