2777
2789
عنوان

اخه این چه مریضیه کوفتیه پسرم😭

185 بازدید | 16 پست

چهارشنبه یه کم سرفه خلطی داشت بردمش دکتر انتی بیوتیک داد واسپری دهانی..اون شب خوب بود..ازفردا بیحال ترشد..تب دارشد..یکسره آبریزش عطسه سرفه های پشت هم..حتی توخواب..ازچهارشنبه تاامشب من خواب راحت نداشتم..امشب ازهمه شبا بدتربود..سرفه هاش بیشتربود..ابریزش بینی اشم ک همینجوری میاد..بچم تواین دوسه روز آب شد😭😭مگ نباید هرچی میگذره بهتربشن چرا پسرمن بدترمیشه..فردا میخوام دوباره ببرمش دکتر

چه ویروس لامصبیه که همش میفته به جون بچه های طفل معصوم..ای خدا من طاقت مریضی بچه هامو ندارم😭هرسرفه ای ک میکنه قلبم ازجاکنده میشه..

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش منم مریض شد چن هفته س سرفه می‌کنه حتی ت خواب

پسرمن دوسالشه خیلی اذیته😮‍💨یه خواب راحت نداشته تواین دوسه شب..تب هم میکنه..خرخربینی داره نمیتونه نفس بکشه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
پسرمنم چند روز مریض بود هرچی دکتر میبردم خوب نشد آخر متوجه شدم گوشش عفونت کردهببین بدنش عفونت نداره

خب داره انتی بیوتیک میخوره که..

بدویروسیه..من آدم بزرگ کلی وزن کم کردم تایک هفته تب می کردم تمام لباسم آب بود..سرفه تادوهفته  ...دکترنرفتم..ولی هرروزویتامین سی..چهارتخم ..برای سرفه شکرتیغال می کوبیدم بانشاسته گندم داخل آب حل می کردم می خوردم ..فکرکنم محدودیت سنی داره مصرف شکرتیغال...ولی دوره داره مریضی 

عزیزم منم مبتلا شدم 4شبه تا صبح بیدارم و دوباره سرم زدم. دوره ش ده دوره س. لامصب بدن درد و تب بدی دا ...

بچه های کوچیک خیلی سختشونه😮‍💨

کاش حداقل خودم میگرفتم

ما الان یماهه هیجا نرفتیم فقط هفته ای یبار در میاییم با ماشین دور میزنیم برمیگردیم خونه  کسیم خونمون نمیاد پسرم تو این یماه دوبار مریض شده یبار سرماخوردگی که ابریزشش تا ۲ هفته طول کشید یبارم چند روز پیش استفراغ داشت بعدش تب کرد الانم میل ب شیر نداره یبوست شده لامصب بیماری تمومی نداره  من خیلیم حساسم مراقبم‌خودم مریض شدم ماسک میزدم  معلوم نیست از کجا میاد بچها چجوری میگیرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

به محض اینکه بچه مریض میشه آنتی بیوتیک رو شروع نکنین۳روز بعد شروع کنین بذارین عفونتا بیرون بریزه توی بدنش نمونه که اینطوری شه مسکن و تب بر بدین دمنوش بدین غذاهای گرم بدین آنتی بیوتیک رو از روز سوم شروع کنین دخترم نزدیک۸سالشه با این روش جلو رفتم اصلا دیگه آنتی بیوتیک لازمش نشده شکرخدا سرماخوردگیشم نهایت همون۳روز خوب میشه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بدویروسیه..من آدم بزرگ کلی وزن کم کردم تایک هفته تب می کردم تمام لباسم آب بود..سرفه تادوهفته ...دکت ...

اسهالم داشتین ؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم