2777
2789
عنوان

خیانت تقصیر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 51 پست
حقیقتا هیچ فرقی نداره خودشو جمع کنه چ خبره دیگ نتونه جلو خودشو بگیره ک با حیوون هیچ فرقی نداره دیگ

والا

انگتر ما زنا ادم نیستیم و کوریم مردای خوشتیپ و صد بار بهتر از شوهرمونو تو خیابون نمیبینیم🙄🙄🙄

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا به این فکر نمیکنی که مرده هم مغز داره و میتونه به خانومه بگه نه

من نمیگم مردا مقصر نیستن اتفاقا مردای متاهل خیانتکار خیلی هم مقصر و کثیف هستن ولی من میگم زنامون چرا اینقدر دوهزاری شدن چرا آوار میشن سر زندگی مردم من چند مورد دیدم که این زنا میرن مخ مرد رو میزنن می‌خوام بگم فقط مردا مقصر نیستن

نه دیگه عقل آدم به چشمشه من که زنم یه زن لخت تو خیابون میبینم نمیتونم نگاش نکنم ...به مردا حق میدم

پس منم ب مرد هیکلی و بدنساز میبینم دلم میخواد ب منم حق بده حرفا میزنید بخدا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دوستان مردی که خیانت میکنه ربطی به خانومای دیگه نداره چون دوست داره خیانت میکنهو چون تنوع طلب هست

در واقع اونه که مقصره و تعهدی که داده رو زیر پا گذاشته و طرف حساب اصلی همون شوهره ست

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
پس منم ب مرد هیکلی و بدنساز میبینم دلم میخواد ب منم حق بده حرفا میزنید بخدا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه دیگه این حق فقط شامل نرهای جامعه میشه، زنا فقط نقش مفعولو دارن

چ‌ ربطی داره مرده جلو خودشو بگیره پس منم ی آقای خوشتیپ و خوشگل تر از همسر خودم میبینم دلم بخواد؟برم ...

صد درصد مرد باید جلوی خودشو بگیره وگرنه با حیوون فرقی نداره من کلی دارم میگم الان چقدر زنا هم هستن که به شوهرشون دارن خیانت میکنن بار ها دیدم

چ‌ ربطی داره مرده جلو خودشو بگیره پس منم ی آقای خوشتیپ و خوشگل تر از همسر خودم میبینم دلم بخواد؟برم ...

زنا فرق دارن هوس باز نیستن بعدم یه مرد تو خیابون هیچوقت جاهای حساس و ممنوعش رو باز و لخت نمیزاره وگرنه مطمئن باش اگه باز میزاشت نگاه میکردی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

نه دیگه عقل آدم به چشمشه من که زنم یه زن لخت تو خیابون میبینم نمیتونم نگاش نکنم ...به مردا حق میدم

والا ما اینجوری نیستیم

ظاهر چند دیقه مهمه مگر اینکه مرده فقط بفکر رابطه باشه تو زندگیش

زنا دیگه الا ماشلا همه جا ریختن یسریاشون اویزونننننننن یعنی طرف رسما میاد خودشو میچسبونه ولکن نیست ولی ۵۰.   ۵۰ زنایی ام که خیانت میبینن کلی مرد خوشتیپ و خوشگل تو خیابون میبینن قرار نیست ب همه نخ بدن پا بدن که

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
زنا فرق دارن هوس باز نیستن بعدم یه مرد تو خیابون هیچوقت جاهای حساس و ممنوعش رو باز و لخت نمیزاره وگر ...

جوک میگی؟! اگه هوس باز نبود که روی زندگی یکی دیگه اوار نمیشد 

زن و مرد نداره، ادم باید وجدان داشته باشه، ذاتش درست باشه 

فقط اینو میدونم که بخاطر اینستاگرام و لباس و آرایش ..برای هیچ مردی حق هرزگی قائل نشید ...

در خیانت هر دو طرف مقصر هستند ..

مرد آلت سرگردان نیست عقل داره شعور داره می‌تونه خیانت نکنه ..اگر خیانت کرد انتخاب کرده که خیانت کنه و ذاتش کثیفه همه چی هم دست خودش بوده ..

زن هم همینطور ..

تاپیک گفت زنایی که خودشون رو بخاطر پول در معرض مرد ها قرار میدن درصورتی که مردا میرن سراغ همچین خانومایی و هرکی پوشش باز باشه دلیل بر این نیست اینکاره اس در هر صورت تقصیر مردس