2777
2789

یکی بیاد بهم بگه چیکار کنم . پسری هست خونه سه طبقه داره ماشین هایما . شغلش صافکاری چن نفر زیر دستش ، بنگاه دوستشم میره گاها برا معامله زمین اینا ،قصدش بامن ازدواجه . قیافشم معمولیه . فقط من هیچ حسی ندارم بهش . نمیدونم چمه . من ۲۸ سالمه اون ۳۶ . ولی مث مردهای قدیمی هست . حتی ابراز احساساتش . اصلا بدلم نمیشینه . سه بار رفتم دیدمش . نمیدونم چیکار کنم نگرانم ازدج کنم بعد پشیمون بشم ک چرا بااون ک دوسش دارم ازدج نکردم از طرفی نگرانم از دست بدم فردا همچین خواستگاری نباشه پشیمون بشم . موندم 

عشق کم کم به وجود میاد 

نمی‌خوام ناراحت ات کنم ولی یهو میای به خودت که میبینی مثل من سی و یک سالت شده و تو خونه سرکوب و نیش و کنایه مامان و باباش رو میخوره 

خیلی جاها و اطرافیانم ثابت شده دختره بالای سی سال خواهان نداره مگه اینکه دختره دکتر و معلم و مهندس باشه که بعدش یکی بیاد خواستگاریش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم با کسی باش که دلت باهاشه 

با کسی باش که باهاش حال دلت خوبه 

خیلیا میگن پول همه چی میاره ولی اخلاق نمیاره که حال خوب نمیاره که 

ببین اینجا نظریه ها متفاوته فقط اینو بدون که تهش به حرف دلت گوش کن 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
عشق کم کم به وجود میاد نمی‌خوام ناراحت ات کنم ولی یهو میای به خودت که میبینی مثل من سی و یک سالت شده ...

من یبار هم یه ازدواج یک ماهه تو ۱۸ سالگی داشتم ، ب اونم حسی نداشتم ، خیلی تجربه بدی بود . الان همش میترسم میگم عشق نباشه نمیشه . ببین انگاری از تیپ صفت این خواستگارم عین اونه . ینی اونم قدیمی طور بود . اما فقط این روشن فکره اهل اذیت نیست . زور نمیگه . اینم سابقه ازدواج داشته ولی ۶ سال با زنش بوده ! درحالی ک من یه ماه ! بابت این حس بد دارم میگم ببین الان چقد تجربه س داره . 

بخدا اصن بابت سنم نگران نیستم . این اطرافیان ادمو نگران ناراحت میکنن . مامانم هی میگه سنت بره بالا خواستگارت کم میشه . والا ذاتا هم ب این سنم خواستکار درست حسابی نداشتم ک بودن ولی دو سه نفری . الان دیگ همه دوست میشن و کمتر کسی ب فکر ازدواجه . 

یجوری مامانم میگه انگاری تاالان خواستگارا صف کشیده بودن . 

بخدا بخاطر تجربه قبلیم خیلی میترسم اونو اصلا دوس نداشتم اون یک ماه عذاب کشیدم .