2777
2789
عنوان

وای فیلم شوهرمو دیدم تو پارتی دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 47 پست
تنهان یا دخترم هست؟

ازین دارم میسوزم ک ۱۵یا۲۰روزه بددهن شده نمیشه ازش ی سوال پرسید شاخ در میارم ازین رفتاراش ک عوض شده 

بعد بهم دروغ گفت جایی نمیرم خونه ام بعد رفته پارتی به من میگه پر از گرفتاری و بدبختیم فوش میده بهم اما خودش توی خوشگذرونیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر خوبیه😔چجوری با این اشغال رفتار کنم ازین ب بعد ؟

فیلمو ذخیره کن مجبور نیستی بگی از پیج دوستش برداشتی از تو گالریت نشون بده، الان بلند شو بزو خونه مادرت هیچی هم نگو هروقت خودش پرسید چته فیلمو بزن تو صورتش

منم میخوام همینکارو کنم خدا لعنتش کنه به ناحق داره بهم ظلم میکنهیعنی به روش نیارم این فیلمو؟

خودت که میدونی شرایطت بدتر میشه پس فعلا نگو

صبر کن بره دوراشو بزنه،وقتی دید محلش نمیذاری خودش میاد سمتت،بعد این روزو بهش یادآوری کن 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

میشه بگین چجوری خواهش میکنم دقیق بهم یاد بدین چجوری کلا باهاش رفتار کنم تو زندگی وقتی انقدر یهو عوض ...

هر کار کرد انگار نه انگار تو زندگی خودت رو کن هیچیم بهش نگو این میبینه تو واکنش نشون میدی بدتر میکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
فیلمو ذخیره کن مجبور نیستی بگی از پیج دوستش برداشتی از تو گالریت نشون بده، الان بلند شو بزو خونه ماد ...

خب نمیگه از کجا آوردی ؟ کی فرستاده و فلان خیلیییی عقل داره به این چیزا

خونه ام تو حیاط خونه مادرم ایناس وقتی قهر باشیم اصلا نمیاد

بخدا انگار مجرد باشم دختر خونوادمم مث مجردا

خب نمیگه از کجا آوردی ؟ کی فرستاده و فلان خیلیییی عقل داره به این چیزاخونه ام تو حیاط خونه مادرم این ...

چه پرروعه چیکار داره کی فرستاده اصل مطلبو نمیگیره.... حتما تو زیاد رو دادی بش هی توضیح دادی براش

بنظرم یه مدت باهاش سرد باش ولی توهم خوشگذرونیای خودتو داشته باش جوری که اونم بفهمه به فکر روحیه  ی خودت هستی، بهش توجه نکن و زیاد باهاش حرف نزن ،برو باشگاه برو رقص آهنگ و پادکست گوش کن،برو یه کلاسی که چیزی یادبگیری..بادوستات بروبیرون..اینایی که گفتمو باسیاست انجام بده...گاهی هم بگو ازبیرون غذابگیره 

خب نمیگه از کجا آوردی ؟ کی فرستاده و فلان خیلیییی عقل داره به این چیزاخونه ام تو حیاط خونه مادرم این ...

وقتی خونس همش ولش کن برو هیچم حرف نزن باهاش فقط در حد اره و نه

خاهر فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده و کمکت کنه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم