2777
2789

من یبار شستشو دادم اب موند تو گوشام تا دو روز نمیشنیدم بعدم کم کم درس شد دیگ میترسم نمیرم الانم باید برم ولی میترسن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای عفونت اول بهت قرص و قطره میده دکتر

بعدش ساکشن یا شستشو 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

روغن و عسل و عنبرنسارا و این چیزا هم بدرد نمیخوره 

فقط دکتر 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

قرص خوردم اموکسی کلاو معدم داغون شد گوشامم خوب نشد

آموکسی کلا بدرد نمیخوره 

عفونت ک شدید باشه قرص های دیگه میدن 

یک هفته میخوری اوکی میشی 

عزیزم برو دکتر قطره مخصوص گوش و آنتی بیوتیک میدهدقیقا منم به تازگی همین مشکلو داشتم

شما شستشو دادی خوب شدی؟

قطره رو بریزم یکم از دردش کم میکنه چندروزو تحمل کنم؟

مرسی عزیزم

برا من انقد شدید بود 

تب و لرز وحشتناک 

فکر نمی کردم دیگه گوشم گوش بشه 

برو متخصص خودتو علاج کن اذیت نشی بیش از این

دردش وحشتناکه واقعا

اتفاقا من عفونت خیلی شدید گوشم رو با آموکسی کلاو و آموکسی سیلین از بین بردم

عفونت برای همه از یک نوع و یک اندازه نیست 

یکی کمه یکی زیاده یکی عفونتش قارچیه یکی بخاطر سرمازدگیه 

یک قرص خاص رو نمیشه تجویز کرد 

برای منم کلاو نوشت ولی در کنار قرصهای قوی تر دیگه ای 

برای من چیز دیگه ای نوشت یادم نیستولی من آموکسی خوردم و خوب شد

خداروشکر