2777
2789
ریز نداره به اون صورت یعنی طبیعیه ریزش، رنگش سفیده و به شدت پشمالو مو بلند، میبینم کجا ریخته با اون ...

چطوری کنترلش میکنی همه جا نره دست گل  ب آب نده میتونی کمکم کنی تربیت این بچه رو دستم بگیرم 😢

چطوری کنترلش میکنی همه جا نره دست گل ب آب نده میتونی کمکم کنی تربیت این بچه رو دستم بگیرم 😢

خیلی تنبله😂همش رو مبل خوابه یا خیلی اروم داره از زیر میز و اینا رد میشه جوری که به هیچی نخوره برعکس بقیه گربه ها، همشم خوابه، یا میره رو صندلیش از پنجره نگاه بیرون میکنه مخصوصا موتور، یعنی تا صدا موتور میاد پا پنجره اس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی تنبله😂همش رو مبل خوابه یا خیلی اروم داره از زیر میز و اینا رد میشه جوری که به هیچی نخوره برعکس ...

یعنی خودش تنبله جایی نمیره، شبا پیش تو می‌خوابه؟ شونه کشی چند بار درروز انجام میدی براش؟ 

یعنی خودش تنبله جایی نمیره، شبا پیش تو می‌خوابه؟ شونه کشی چند بار درروز انجام میدی براش؟

اره خودش جایی نمیره شیطون نیست، شبا نمیخوابه ولی صبح همیشه پیشمه تو سرم، اگه آلارم گوشیم زنگ بخوره و من بیدار نشم روزگارمو سیاه میکنه 😂همش با پنجش میزنه تو سرم، شونه رو هر روز انجام نمیدم شاید یه روز در میون 

اره خودش جایی نمیره شیطون نیست، شبا نمیخوابه ولی صبح همیشه پیشمه تو سرم، اگه آلارم گوشیم زنگ بخوره و ...

نگا تو بغلت میگیری پر مو نمیشی؟ میخوام تمیز نگه داری کنم وافعا خونه همیشه تمیز باش 

نگا تو بغلت میگیری پر مو نمیشی؟ میخوام تمیز نگه داری کنم وافعا خونه همیشه تمیز باش

کلا میشم پر پشم مو کجا بود 😂 هعی باید جمع کنم، ولی خب کلا حق رفتن تو بالکن و راهرو و آشپزخونه و یکی از اتاقا رو نداره خودشم میدونه

کلا میشم پر پشم مو کجا بود 😂 هعی باید جمع کنم، ولی خب کلا حق رفتن تو بالکن و راهرو و آشپزخونه و یکی ...

بعد شونه کشی هم پر مو میشی یا کم میشه اصلا تاثیری داره تو جمع کردن موها مردهش