2777
2789

چی میشه یکی که انقدر چشم پاکه یهو همه رو نگاه میکنه هوم ؟ وچندساله میشناسیش

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله همسرم 

۵ ساله و واقعا چشم پاک نسبت به همه حتی دوران دوستی به خود من هم چشم پاک بود تا رابطمون جدی شد دیگه با من رو دروایسی هارو گذاشت کنار ، همچنین برادرم خیلی خیلی سر سنگین و چشم پاک ، ماشاالله تیپ و استایل هم میزنه درس میخونه ، باشگاه هم می‌رفت یک مدته ول کرده ، یعنی پسریه که بتونه مخ بزنه و هول و چشم نپاک باشه چون هم تیپشو داره هم قد و هیکل ولی اینجوری نیست ، چشم پاک ظاهر متفاووت نمیخواد

بله جایی که میرم کارآموزی یک آقایی هستن بشددددددت مومن و مومن واقعی که بابام اینا همه میگفتن از سلامت کارشون و سلامت اخلاق 

رفتم سرکار به چشم دیدم واقعا دیدم. البته خانم شون هم میان همراهمون سرکار ولی خانمها که میان تو اتاق جدا میشینه و جالبه نگاه به هیچ خانمی نمیکنه و سرشون همیشه پایینه باااینکه چهره و تناسب اندام بسیار عالی دارن. این چندماه، این آقا شدن برام الگوی اخلاق و انسانیت

من یکیو میشناسم چشم پاکه چیزی ازش ندیدم ادم خوبیهامیدوارم کاری نکنه تصوراتم خراب شه

حالا عزیز دلم یچیزیو هم بهت میگم چون خودم تجریش کردم نمی‌خوام باعث اذیت ذهنی دیگران بشه اون مشکل خودم 

اینکه یجاهایی ممکنه تو زیادی حساس باشی

بخاطر حالا حس علاقت ، یا کراش ، یا پارتنر ، یا همسر ، ما دخترا حس حسادت و حساسیت رو تا ابد نسبت به عشقمون داریم در هر صورت ولی یجاهایی حواست باشه خیلی اوقات ممکنه حساسیت ذهن خودت باشن هم داخل رابطه هم خودت هم طرف مقابل رو داخل فشار قرار بدی 🫀

ببخشیدا شما انتظار داری کور باشه دوراز جون 

بالاخره ادم اطرافشو نگاه میکنه چشمش به ادمای  اطرافش میخوره دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
اره چرا نباشه

چرا خب فکر کن انقدر چشم پاک باشه که بهش یروز گفتی نگاه موهای اون دختره بکن رنگ کرده خراب شده ولی اصلا یذره سرشو بالا نیاره بگه من به چه ربطی داره بعد یروز تو یه جای شلوغ داری میری روبه روت ولی کنج دوتا دختر بدحجاب هستن که دارن سیگار میکشن از دود سیگار عکس میگیرن بعد انقدر دقیق نگاه کرده که فهمیده در حال سیگار داره از خودش عکس میگیره در حالی که اون مکان انقدر پاییزی و قشنگ بود که من فقط محو روبه رو شده بودم وقتی اون واکنش نشون داد فهمیدم چی به چیه نگاهش کردم 

یا یروز دیگه یه پیرمرد کنارم وایساده بود میخواستم سوار آسانسور شم یهو یه اکیپ دختر اومد حس کردم به اونا نگاه کرده ولی گفتش نه به پیرمرده نگاه کردم نمیدونم خودمو نمیتونم قانع کنم چیزی نیست بابا هنوز چشم پاکه میگم دلم از این درد میاد که همیشه چشمش به زمین بود در این حد .

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
حالا عزیز دلم یچیزیو هم بهت میگم چون خودم تجریش کردم نمی‌خوام باعث اذیت ذهنی دیگران بشه اون مشکل خود ...

عشقم اشتباه ریپ زدی😁😁

میبینم هرچی میخونم بیشتر نمیفهمم😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
من یکیو میشناسم چشم پاکه چیزی ازش ندیدم ادم خوبیهامیدوارم کاری نکنه تصوراتم خراب شه

منم همینجوری بودم طرف انقدر چشاش پاکه که میتونم بگم فقط زمینو نگاه میکنه 😅ولی جدیدا حسم بد شده 

لعنت به فکرای قبل خواب که یهو میاد تو ذهن ادم

چرا مگه چیکارکرده

نوشتم بالا تر 

حالا عزیز دلم یچیزیو هم بهت میگم چون خودم تجریش کردم نمی‌خوام باعث اذیت ذهنی دیگران بشه اون مشکل خود ...

چرا خب فکر کن انقدر چشم پاک باشه که بهش یروز گفتی نگاه موهای اون دختره بکن رنگ کرده خراب شده ولی اصلا یذره سرشو بالا نیاره بگه من به چه ربطی داره بعد یروز تو یه جای شلوغ داری میری کنارت دوتا دختر بدحجاب هستن که دارن سیگار میکشن از دود سیگار عکس میگیرن بعد انقدر دقیق نگاه کرده که فهمیده در حال سیگار داره از خودش عکس میگیره

یا یروز دیگه یه پیرمرد کنارم وایساده بود میخواستم سوار آسانسور شم یهو یه اکیپ دختر اومد حس کردم به اونا نگاه کرده ولی گفتش نه به پیرمرده نگاه کردم نمیدونم خودمو نمیتونم قانع کنم چیزی نیست بابا هنوز چشم پاکه میگم دلم از این درد میاد که همیشه چشمش به زمین بود در این حد .

عشقم اشتباه ریپ زدی😁😁میبینم هرچی میخونم بیشتر نمیفهمم😂

نه گلم شخصا واسه خودت ریپ زدم 

زدم که بدونی اگه اون شخص مد نظرت کسیه که ازش خوشت اومده و قصد جدی کردن رابطتون رو دارید اشتباه من رو بعد ۱ سال نکنید 

۱ سال روزگار خون همسرم داخل شیشه دستم بود 

خودم بیمارستانی شدم بخاطر مشکلات روحی روانی که واسه خودم و همسرم می‌ساختم سر حساسیت های واقعاااا بیخودیم 

مشکل اعصاب پیدا کردم و.... هزاران آسیب دیگه 

همسرم دستش رو با چاقو اونقدری تیکه تیکه کرد که کلی خون از بدنش رفت

در کل دوتامون بخاطر حساسیت های بیخودی من تا مرز مرگ رفتیم 

با ماشین دوتامون باهم بودیم ماشینو از عقب کاملا برد بندازه داخل دره اگه خودم جلوشو نمی‌گرفتم دوتا میمردیم