2777
2789

ترک های دیوار ب شکلی عمیق بود ک خرابه پشت خونه دیده میشد!

اب گرم کن وصل نبود بخاری نبود و دختره بخاطر اینکه از من کرایه بتونه بگیره این پسر و اون پسرو میورد وصلشون کنن 

یبار من با سوتین وسط خونه بودم یهو دیدم با ی یارویی اومد تو ...بدون اینکه ب من ی یالا بگه!

این اتفاق زمانی برام افتاد ک قبلش با دختر دیگری همخونه بودم ...و اون بهم نارو زد با ادمی ک میخاستم باهاش نامزد کنم دختر همسایشو اشنا کرد و شب تولدش ک من اونجا حضور داشتم اونارو جلو چشمم انداخت تو بغل هم...

و دوس پسر خودش اونجا زانو زد و بهش حلقه داد

و منم تو اون خرابه از ته سر گریه میکردم..

چاره ای نداشتم باید دوماه صبر میکردم...

اما با اون هرزه ای ک باهاش همخونه بودم جنگم شد سر اینکه هر وقت میرفتم بیرون وقتی میومدم متوجه میشدم تو خونه تریاک کشیدن دسته جمعی و تمام لباسام بو گرفتن!

دختره ب من پیام میداد تو التماس منو میکردی تو خونم راهت بدم تو فلانی تو بدبختی

با اینکه من بهش میگفتم ما از خودمون خونه داریم و من منتظرم مستاجرمون تخلیه کنه!

خلاصه سرتونو درد نیارم‌...الان یکسال گذشته

تو خونه خودمم ....خونه ی خودم❤

تخت نو سرویس خواب نو ک بوی گل میده...

مبل راحت... تلویزیون و ماهواره:) ...یخچال پر و تمیز...گاز تمیز..

گلدونای سبز و پر گل ‌...

و گرمممم پرده های مخملی ک نمیزارن ی ذره باد سرد بیاد تو:)

نمیدونن اونا تو چه حالین یهو امسالمو با پارسال قیاس کردم..خدایا شکرت...واقعا شکرت🙂

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا دلم گرفت امشب همه از بی پولی ها و بدبختی هاشون گفتن پس این پولدارای لاکچری نی نی سایت کجان؟

حداقل ب بدبختی سابق نیستم😝

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
اونا ساعت کاریشون فرق داره

😂😂ما بدبختا شبا میایم

چه حال خوبی از تاپیک گرفتم❤️ان شاء الله همیشه سلامت باشین عزیزم. خداروشکر 🤲😍💃

مرسیی

کاش مشکل کاری منم حل بشه حال الانم با حال بعدش بیام تاپیک کنم،گفتم نی نی سایتیها دعام کنن حتی یک صلو ...

امیدوارم خدایی ک زندگی منو از این رو ب اون رو کرد برای توام معجزه کنه💓