2777
2789
عنوان

وارد تلگرام فامیلمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 111 پست
با اینکه زیاد پول نداره ولی برام همه چیز میخره مهربونه گفت موقت بیا افغانستان برت می‌گردانم میدونم د ...

خدای من پولم که نداره دلت به چی قرصه 

بعدازدواج عشق وعاشقی کشکه مشکلات که یکی یکی زد بیرون میفهمی چکارکردی خوددانی ازخودکشی کردنشم مشخصه تعادل روانی نداره  ماهایی که تجربه کردیم اینو بهت میگیم شریک زندگی باید یه حداقلهایی داشته باشه که ازنظرمنطقی بشه بهش فک کرد بعدازدواج عشق جاشو میده به منطق خود من شوهرم شاغل دستش به دهنش میرسه ثروتمند نیست ولی تو این اوضاع وگرونی دو تاشغل داره سعی میکنه بهمون سخت نگذره ۹سال اززندگیم میگذره تابه مشکل میخورم میگم چرا این اشتباهو کردم درحالیکه میتونستم زندگی بهتری داشته باشم اولاش حتی ماشین نداشت بزور خرجیمونو جور میکرد ببین گذشت ولی خیلی سخت گذشت روز نبود به این فک نکنم چرااینجورشد که چشمامو روهمه چی بستم چرا پول مهم نبود برام ...وهزاران چرای دیگه فک کن بری افغانستان به مشکل بخوری حتی نتونی برگردی ایران .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم کار اخلاقی نیستا ولی خیلی حال میده این مدلی حال آدمای دو رو که پشتت هزار جور حرف میزنن بگیری ...

از یه طرف حال میده از یه طرف هم استرس دارم لو برم 🤣

فکر اینم لو رفتم چی بگم