2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 12265 بازدید | 483 پست
بچتون دختره یا پسره بچه رو کرده مانع رفتن شما نقطه ضعف شمارو یاد گرفته من ک مامانم بهم بی توجه بود ا ...

پسره بچم.خیلی هم متاسفانه وابسته است هرگز تنهاش نمیذارم اما خودم دارم خورد میشم نمیدونم چیکار کنم.دنبال بهانه ام که مشکلی باشه متوجه بشم بتونم حضانتشو بگیرم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
چرا توالهی شوهرت و او ن زن پتیاره شب بخوابنصبح بیدار نشن مردها که همیشه بی حیا بودنو افسارشون دست فل ...

فعلا که خیلی هم حالشون خوبه.فقط از این میسوزم همیشه  گفتم و میگم اگه منو نمیخوای حاضرم بدون آبروریزی و مهریه برم طلاقم بده فقط پسرمو میخوام اما همیشه میگفت من هرگز بتو خیانت نمیکنم اما فهمیدم خیانت کرده هرروزم چیزای بدتر میفهمم که احساس بدبختی میکنم.حیف بچه دارم و حضانتش طبق قانون با پدرشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه سختاشکم دراومدبخاطربچه وشرایطچن سال دیگه صبرکن بچه ات به سن قانونی برسه باهم بریدازاین زندگی

۴سال باید صبر کنم که حس میکنم جونم ذره ذره داره از بدنم خارج میشه😭😭

بچتون دختره یا پسره بچه رو کرده مانع رفتن شما نقطه ضعف شمارو یاد گرفته من ک مامانم بهم بی توجه بود ا ...

من بعد از خدا همه دلخوشی و امیدم پسرمه امکان نداره تنهاش بذارم بمیرم هم باز مراقبشم 

متاسفم😔😔اما هم شما هم منو پسرم خدا رو داریم همین کافیه.بخاطر مادرتون نمیدونم چی بگم که مناسب شرایطتون باشه اما چون خودم مادرم و بدترین شرایط رو دارم و متاسفانه پسرم هنوز به سن قانونی نرسیده اسیرم بخدا پسرم جونمه اما انقد عذاب میکشم بعضی وقتا میگم بذارم برم ۴ یا ۵سال چطوری تحمل کنم اما باز گریه ها و التماساش جلو میگیرن 

اصلا به زنه زنگ نزن خودتو خوار نکن

اصلا شمارشو ندارم که بهش زنگ بزنم.بعدم فکر میکنم اگه بگه شوهرت منو ول نمیکنه واقعا بیشتر خورد میشم بعدم این اگه کثافت باشه دست از زنه برنمیداره دیگه

زنگ بزنی به زنه که چی بشه ؟ خودتو کوچیک کنی؟ کرم از درخته تا شوهرتو ننشونی سرجاش هیچی درست نمیشه ، ا ...

شوهرم اخه قبول نمیکنه که حتی با زنه دوست شده همش میگه قضیه کاریه اون زن دختر ۲۶ساله داره زشته مگه زن قحطه با اون دوست بشم؟اما من باور نمیکنم حتی فکر میکنم شاید صیغه باشه اصلا دوست نباشن زنش باشه

چقدر از همنوع خودمون ضربه میخوریم باعث تاسفه

از خانواده ضربه میخوریم ، از شوهر هیشکی به ادم نزدیک تر نیست 

از یه جایی به بعد نه خواهر برادر میمونه نه بچه ، نه پدر مادر 

یار خوب تمام ماجراست 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

زنگ بزنی به زنه که چی بشه ؟ خودتو کوچیک کنی؟ کرم از درخته تا شوهرتو ننشونی سرجاش هیچی درست نمیشه ، ا ...

دقیقا.اولا که این اونو ول نمیکنه چرا؟نمیدونم و ثانیا دقیقا اون نباشه چون این کثافته میره پی یکی دیگه

شوهرم اخه قبول نمیکنه که حتی با زنه دوست شده همش میگه قضیه کاریه اون زن دختر ۲۶ساله داره زشته مگه زن ...

عه کاریه ؟ سن بچه های همه همکاراش رو میدونه ؟

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

از خانواده ضربه میخوریم ، از شوهر هیشکی به ادم نزدیک تر نیست از یه جایی به بعد نه خواهر برادر میمونه ...

امروز یه چیز جالب فهمیدم از ۲ساعت پیش که فهمیدم حالم خیلی بد شده