2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 12293 بازدید | 486 پست
به امیدخداچیزی نیست نگران نباش واصلافکرمنفی نکن خدابزرگه

توکلم بخداس.

دارم سکته میکنم از ترس

سرطان اسمشم درد اوره

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرررسی . قرص کنکور یا همون بیزاپرالول ۵ میلی . باعث افزایش یا کاهش وزن نمیشه؟ البته ببخشید استاتر دا ...

نه .جزو بتا بلوکر ها هس.کنکور هم گرونه همون بیزو رو بخرین تفاوتی ندارن

کاربر آقا

اره شهادت میده اما خب اگه ردی از کتک نباشه نمیشه کاری کرد.با قاضی مشورت کردم میگه شهادت بچه رو قبول ...

چه سخت

اشکم دراومدبخاطربچه وشرایط

چن سال دیگه صبرکن بچه ات به سن قانونی برسه باهم بریدازاین زندگی

وخدایی که بشددددت کافیست❣
من خودم خیانت میکنم

شوهر منم اصلا درروز بهم زنگ نمیزنه مردی یا زنده ای 

به رفیقاش زنگ میزنه برای همه وقت داره غیر من 

منم ازاین بی محبتی خسته شدم 

اصلا ن رابطه داریم ن هیچی 

منم دوسش ندارم ازدواجمم زوری بود 

متاسفانه نمیتونم خیانت کنم عرضه ندارم 

دوستدارم بدونم همه هردااینطورین یا نه 

چن شب پیش ی اقایی دعوتم کرد شام نتونستم برم 😔😔😔😔 

خیلی پولدارم😅
۱۰سالشه.خونوادم حرفی ندارن اما میگه بچمو بهت نمیدم اونا هم میگن به جهنم اصلا بچش مال خودش

بچتون دختره یا پسره 

بچه رو کرده مانع رفتن شما نقطه ضعف شمارو یاد گرفته 

من ک مامانم بهم بی توجه بود انداخت رفت من ۳ سالم بود تاالانم ک ۲۵سالمه خبری ازم نگرفته 

خیلی پولدارم😅
تو رو خدا به بچت رحم کن و تنهاش نذار...

من بمیرم هم بچمو تنها نمیذارم همین الان دارم بحال خودم گریه میکنم اما دلم برا پسرم میسوزه بذارم برم میمیره منم میمیرم پدر حرومزادش بچمو بهم نمیده

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری