2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 387 پست
خوب مکردن عزیزم بخاطر بچه ها صبوری کردن حتما بفکر خودشون باشن اگر شد درس بخوننن یا هنر یاد بگیرن بچه ...

بله دقیقا.اخه من میگم وقتی یه مرد انقد بی لیاقت و بی مسئولیته که نمیتونه از پس زنش بربیاد چطوری میتونه از پس یه بچه بی پناه بربیاد وقتی جلوی چشمام بچه رو کتک میزنه با کدوم خیال راحت بچمو بذارم برم؟این بچه اگه سلامت بمونه هیچوقت منو حلال نمیکنه پس مجبورم یه مدت تحمل کنم هرچند همونم باید یه کارایی انجام بدم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
خوب مکردن عزیزم بخاطر بچه ها صبوری کردن حتما بفکر خودشون باشن اگر شد درس بخوننن یا هنر یاد بگیرن بچه ...

دوستم که میگه اصلا جدا نمیشم اون میخواد تا آخر عمر کنار شوهرش زندگی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزییییییزم. ان شاء الله خوشبخت بشه به نظرم تصمیم خوبی گرفته.

نمیدونم والا اما منم آرزو میکنم وقتی انقد تلاش و فداکاری میکنه مشکلاتش تموم شن خوشبخت بشه.

من تصادفی اولش جلو در خونه زنه دیدمش ازش پرسیدم گفت مسافر بود بعد از چندروز پیاماشونو دیدم اول ترسید ...

برو شکایت کن ازش به جرم خیانت

اگه میتونی مچش رو بگیری، صدایی، فیلمی، پرینت پیامهاش، عکسی

آره. واقعن هم قانون درستیه من خودم خیلی خیلی راستگو هم از دروغ متنفرم متاسفانه سر راهم قرار میگیره ...

دقیقا. منم. مثل شمام عادت به راستگویی دارم. چون دروغ ریشه تمام گناهان هست. ولی باید مدیریت کنیم و همیشه هم همه ی اطلاعات رو بروز ندیدم. و مجهول و دست نیافتنی باشیم. اینجوری جذاب تره

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
برو شکایت کن ازش به جرم خیانتاگه میتونی مچش رو بگیری، صدایی، فیلمی، پرینت پیامهاش، عکسی

اگه داشتم یه ثانیه صبر نمیکردم تصادفی گوشیش باز مونده بود دیدم بعد جلوی خودم پاکشون کرد بعدم اصلا گیر من جدا شدن نیست الانم بخوام جدا میشم گیر من بچمه همین.یه آقا که واقعا هیچ درکی از شرایط یه خانم خصوصا اگه مادر نباشه راحت میاد قضاوت میکنه.من نه از سختی بعد از طلاق میترسم نه مشکلات مالی نه طلاق گرفتن برام سخته.لعنت بهم که نمیتونم بچمو تنها بذارم 

ان شاء الله که میشه مطمئنم همه چی یکروز بخاطر صبوری ایشون درست میشه

از این بیشتر ناراحت میشم که یه خانوم از شوهرش جدا میشه ناچارا بچشو ول میکنه میره همه میریزن سرش میگن خاک برسرت چطوری بچتو دادی دست نامادری و رفتی منم که دلم برا بچم میسوزه نمیتونم ولش کن برم باز یکی میاد میگه شماها چطوری میتونین تحمل کنین این وضعیتو؟

از این بیشتر ناراحت میشم که یه خانوم از شوهرش جدا میشه ناچارا بچشو ول میکنه میره همه میریزن سرش میگن ...

عزیزم مردم حرف زیاد میزنن، هرکسی مصلحت زندگی خودش رو خودش میدونه. نی نی سایت خیلی از اوقات جای درد و دل کردن نیست. من اگر به حرف نی نی سایتی ها بودم البته بعضیاشون، الان باید جدا میشدم ولی خداروشکر روز به روز بهتر شد. قدیما یک کاربر بودن بنام مارال. همسرداری مارال اسمش بوذ و چقدر هم عالی بود. به نظرم دیگران اصلا مهم نیستن هرکسی اول بچه ش الویته.میشه زندگی رو ساخت. فقط کمی صبوری و گذشت و حال خوب میخواد 

عزیزم مردم حرف زیاد میزنن، هرکسی مصلحت زندگی خودش رو خودش میدونه. نی نی سایت خیلی از اوقات جای درد و ...

بله مخصوصا اقا از یه خانم و مادر و بچه چه خبری داره که نظر میده و من هم اول بچم برام مهمه چون دربرابرش مسئولم مجبورم بمونم مراقبش باشم تا بزرگتر بشه و بتونم تصمیم عاقلانه بگیرم آینده و زندگی بچم خراب نشه.بچه که گناهی نداره بخواد بخاطر حماقت بزرگترش نابود بشه.ممنونم از شما و حرفاتون

بله مخصوصا اقا از یه خانم و مادر و بچه چه خبری داره که نظر میده و من هم اول بچم برام مهمه چون دربراب ...

خواهش میکنم عزیزم،واقعا درسته، مامانا در قبال بچه مسئول صد در صدی هستن بچه بجز مادر تو این دنیا چه پناهگاهی داره میگن مادر خدای بچه س. من مامانم شاغل بودن میرفتن سرکار من در نبود مامانم انقد گریه میکردم که تروماش برام مونده ترومای استرس و اضطراب. همیشه اون خاطرات که مامانم میگفت ساعت 1 ظهر میام شما پیش پرستار باش رو فراموش نمیکنم. به شخصه برای جدایی از مادرم اونم چند ساعت در روز خیلی آسیب دیدم چه برسه ترک بچه 😔😔بعضیا متاسفانه از دنیا فقط بچه دار شدن رو بلدن 😔

خواهش میکنم عزیزم،واقعا درسته، مامانا در قبال بچه مسئول صد در صدی هستن بچه بجز مادر تو این دنیا چه پ ...

بله متاسفانه.منم شاغلم پسرم تنها میمونه تا بعد از ظهر که بیام خونه اما از ۱ که از مدرسه میاد ۱۰بار بهم زنگ میزنه مامان کی میای مامان مواظب خودت باشه بیرون سرده.مامان بارون میاد با اسنپ بیا.مشکلم نه مالیه نه حمایت کسی چون خودم کارمندم فقط دوری پسرمو نمیتونم تحمل کنم

زنه رو ولش کن تا کمربند مردی باز نشه شلوار زنی ام پایین نمیاد(یک مثال هست)شوهرتونو درست کنید زورتون ...

اگه بخواییم وقت خودمونو برای درست کردن ی آدم خیانتکار بزاریم فقط وقت خودمون هدر میره اون درست نمیشه چونکه خودش نمیخواد تغییر کنه

بله متاسفانه.منم شاغلم پسرم تنها میمونه تا بعد از ظهر که بیام خونه اما از ۱ که از مدرسه میاد ۱۰بار ب ...

عزیییزدلم♥️ان شاء الله همیشه سلامت باشین. خیلی سخته منم تقریبا همینطوری بودم بااین تفاوت که از 3 سالگی با پرستار بزرگ شدم مامانم معلم بودن ولی خاطرات گریه هام پشت مامانم یادم نمیره بازم مامانم از سرکار میومدن جبران میکردن از بغلشون یک ثانیه پایین نمیومدم ولی دلم بحال بچه های ََطلاق خیلی میسوزه گاهی این بچه ها از هیچ سمتی حمایت نمیشن بلکه رونده هم میشن 😔