2777
2789
عنوان

بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 55 پست
من حس ششم ب طرز عجیبی قویه ولی میترسم جایی بگم اذیت میشم

یک بلاگر هم توی اینستاگرام بود که سریالها رو با جزئیات زیاد پیش بینی میکرد من که دیگه باورم نمیشد و بهش شک کردم که 

با یکی از عوامل سریال رابطه داره 🤣

چرا میترسید؟ 

والا سعیده ما میگرفت میخوابید

اکثر  مردا حال و حوصله بچه نگه داشتن ندارن. فقط زمانی حوصله دارن که بچه ساکته و اونم درحد چند دقیقه

ولی من کلا عاشق بچه م. قبل اینکه بچه دار بشیمم همیشه بچه های اشناهامون میدیدم بغلشون میکردم و بازی میکردم باهاشون.  اینکه دیگه بچه خودمه و تیکه از وجود خودمه

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه پدر شوهرمم کی بچه کسیو میگیره فقط حرف بد میزنن الاغ خر بلانسبت

عزیزم اونا فرشته ان بخدا

میدونم حق داری فشار اوردن بهت 

ولی خدایی قدرشونو بدون 

خدایی نکرده یکیشون کوچیکترین سرما خوردگی رو بخوره اروم قرار نداری 

یک بلاگر هم توی اینستاگرام بود که سریالها رو با جزئیات زیاد پیش بینی میکرد من که دیگه باورم نمیشد و ...

نمیدونم چطور توضیح بدم

بیخیالش.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
یک بلاگر هم توی اینستاگرام بود که سریالها رو با جزئیات زیاد پیش بینی میکرد من که دیگه باورم نمیشد و ...

ولی خدایی من جز عوامل نیستما🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خوبه حالا وقت میکنی هرشب تایپیک بزنی..... مردم از بچه دار شدن بترسونی

درد دل میکنم ازبس بهم فشار میاد هردو باهم گریه میکنن وو ازبس عذابم داد نو بس خوابی کشیدم