2777
2789
عنوان

بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگید اینجوری...

برا بقیه هم نسخه نپیچید

منم پسرم ۴۸ روزشه الانم خانومم خوابه خودم دارم نگهش میدارم و پوشکشو عوض میکنم...

فردا ساعت ۸ هم باید برم سرکار

ولی میمیرم واسه چنین لحظه هایی که یه تیکه از ‌خودمو دارم میبینم و سر کارهر ساعت عکس و فیلماشو نگا میکنم

درسته سخته خیلی وقتا منم اعصابم خورد میشه ک گریه میکنه و ساکت نمیشه ولی باید صبر داشته باشین . نهایتا ۱ ۲ سال اول خیلی اذیت کنن ب بعدش جلو‌چشمات راه میرن و لذت میبری نگاشون می‌کنی.

این جور افکار خودتونم دلسرد میکنه . دیدگاهتونو‌عوض کنین

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

پرپین جون الان بازنده رو دیدیم چطوری انقدر درست پیش بینی میکنی سریال ها رو؟ میشه تارگتت توی سریال گر ...

دیدی 🤣🤣🤣

امروز یادت کردم 

دیدی چ درست حدس زدم عشق کردی 🤣🤣

بقول خواهرم بهم میگه  اون معشوقه رو چقدر درست گفتی🤣🤣

گردن زنی خیلی چرته بخدا هیچ جلو نرفته

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

کاملا درکت میکنم من یدونه دارم گاهی دلم میخواد خودمو بکشم از دستش

هرکس بگه ناشکری نکن زر میزنه

مادر گاهی واااااااقعا خسته میشه و واقعانم گناه داری….

اگر کسیو داری کمک بخواه حواستم باشه ب هیچ وجه دیگه باردار نشی سخته ولی میگذره چاره ای نیست واقعا واااااااقعااااا بچه داری سختترین کار دنیااااااااااستتتتت 

والا اینجا وقتی میگی دلمون بچه نمی‌خواد و تصمیم داریم بچه دار نشیم شماهایی که بچه دارین ما و خودتونو ...

شما اسی رو میشناسی ک میگی تغییر عقیده داده ؟ 

کسی ک بچه نداره نمیتونه درک کنه سختی های بچه داریو 

یچه داری کار سخت و بی نهایت شیرینیه 

کسیرو میشناسم ک بعد ۱۵ سال دوا درمون خدا بهش بچه داد 

همین ادم عاشق بچشه میمیره براش اما از سختیاش هم میناله 

خب این چه ربطی داره به هم ؟؟؟ 

وای من عموم اینا دوقلو دارن زنموم هی چاق میشه😐عمو بیچارم پیر شده تو این دوسال

دوقلو پیرش کرد

من خودم پسرم ۱۵ ماهشه اسی یه وقتایی از اینکه نمیتونستم برم حموم گریه میکردم😭یه وقتایی از تنهایی و خستگی همپای پسرم گریه کردم

من مامانم پیشم نیست کلا فامیل هیچی فقط شانسم مادرشوهرمه ک میاد پیشم

اما همیشه نه مگه اینکه پسرم مریض بشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

پرپین جون الان بازنده رو دیدیم چطوری انقدر درست پیش بینی میکنی سریال ها رو؟ میشه تارگتت توی سریال گر ...

من حس ششم ب طرز عجیبی قویه ولی میترسم جایی بگم اذیت میشم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!