2777
2789

خانوادم رفتن سفر و من تک و تنها خونه هستم خونمون هم بزرگ و چهار اتاق خوابه هستشش کل روز تنهام یکم دلم میگیرهه امشب با دوستام رفتم بیرون ساعت دو اومدم خونه دیدم خونه هیچکی نیست دلم گرفت رفتم لباسام رو جمع کردم ظرفا رو شستم خونه رو مرتب کردم دستی به سر و روی خودم کشیدم و شام خوردم دیدم کلا یک ساعت شد دلم گرفتش یا اینکه همیشه بخاطر اینکه خانواده پرجمعیت داشتم غر میزدم و دلم میخواست تنها باشم همیشه ولی دلم میگیره بازم پارسال هم خانوادم میرفتن اینور اونور و مسافرت من چون پشت کنکوری بودم خونه میموندم زیاد با این قضیه مشکلی نداشتم ولی امسال دلم میگیره حس تنهایی بد خفم میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که عاشق تنهاییم. خوبه که، حس آرامش داره🙃دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزدسعادت آنکسی دارد ...

منم عاشق تنهایی و ارامشم برعکس همسن هام که همه دنبال تفریح و اینور اونور هستنن من دلم تنهایی و ارامش رو میخواد مامانم غر میزنه میگه جوون 20 ساله رو نمیمونی

منم عاشق تنهایی و ارامشم برعکس همسن هام که همه دنبال تفریح و اینور اونور هستنن من دلم تنهایی و ارامش ...

پس آدم خاصی هستی 😎👌

اینکه مثل بقیه نیستی اتفاقا نشونه ی خوبیه😊

آدمایی که خیلی درگیر تفریح و خوشگذرونی نیستن، بیشتر دنبال خودشناسی و مفهوم زندگی ان...

دلم میگیره الانم تو دوره افسردگی ام تنهایی عذاب اوره مثلا یکدفعه میبینی سه چهار روزه که هیچ حرفی نزد ...

اگ تو دوره ی افسردگی بودی از تنهایی لذت میبردی و اتفاقا دلت میخاس تنها باشی

توعم این چندروز برنامه میکردی یواشکی میرفتی مسافرت جداگونه دور از چشم بقیه، کی ب کیه نمیفهمیدن ک ، میگعتی خونم😂🚶🏻‍♀️