2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید بیچاره شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 44 پست
ن فقط دستمزد دادن

چمد وقت پیش یه کایپ برام فرستادن که از طرف پلیس بود میگفت حتی اگه کسی غریبه خواست براش اسنپ بگیرید قبول نکنید یا پول برا کسی از عابر بانک نگیرید ویه موردش هم کار شما بپد که میگفت انجام ندید حتما برو پیش پلیس شک نکن

هیچوقت دنبال پول بدون زحمت نباشید. تمام این روش ها که روزی ۱ تومن ۲ تومن ان تومن در میاری همشون بلا ...

شدیدا موافقم

تموم پول دراوردنای بیزحمت کلاه برداری ای بیش نیس

ب هییییچ وجه تحت هیچ شرایطی اعتماد نکنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی امید و دلداری الکی نمیدم اولا اگه مبلغ زیاده که قطعا حالا حالاها داستان داری

اگه مبلغ پایین باشه با همین مدارک (اگه داری البته) که اغفال شدی و خبر نداشتی بیخیال نمیشن بگن خب شما گول خوردی اشکال نداره برو ب سلامت. 

در هر صورت خیلی مشکل بدیه و تا اثبات کنی این مسائل رو چندین بار باید بری و برگردی حتی احتمال زیاد پرونده تشکل میدن(چنین موردی برای اشنامون بوده متاسفانه و پرونده تشکیل دادن و فرستادن دادگاه)

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

پولشویی چیه دیگه؟

فعالیتی غیرقانونی است که در طی انجام آن، عواید و درآمدهای ناشی از اعمال خلاف قانون که منشأ مشخصی ندارند قانونی می‌شود. به عبارت دیگر پول‌های کثیف ناشی از اعمال خلاف به پول‌های به ظاهر تمیز تبدیل می‌شوند و در بدنه اقتصاد جایگزین می‌شود.

چندوقت پیش سرشوهرمن کلاه رفت  تلگرام دوستشو هک کرده بودن ازشوهرم ازطرف دوستش درخواست پول کردن که بریز به فلان حساب بدهکارشم شوهر منم ریخت ودرجا ازشوهرم شماره کارت خواست که پولو پس بده شوهرم شک کرد زنگ زد دوستش گفت هک شدم شوهرم رفت شکایت اینا بااین حسابا پول جابجا میکنن واسه صاحب حساب دردسر میشه الان مثلا شوهرمن شاکی شده ازهمون که پول ریخته حسابش وقطعا اون بیچاره هم طعمه است سریعا بروشکایت شوهرم فقط شانس اورد شماره حساب نداد

پولشویی چیه دیگه؟

طرف حساب یک بنده خدایی رو به روش مختلف بهش دسترسی پیدا میکنه...

برای اینکه ردی ازش نمونه میاد پول رو به حساب یه شخصی مثل استارتر میریزن 

بعد با بهونه مختلف که بهترینش خرید ارز دیجیتال هست که ردی نمیمونه و قابل پیگیری نیست اغفالش میکنن و پول میزنن ب جیب.. 

این وسط کلاه میره سر شخصی که حسابشو داده دست اینجور ادما

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

ب جون مامانم نمیدونستم وگرنه مگه دیوونم

فردا برو پیش یه وکیل درست وحسابی و همه چیو براش تعریف کن ایشالا ک مشکلت حل شه و خدا ب سادگیت رحم کنه و نتبجشم بیا اینجا بگو والا اینجور ک تو تعریف کردی ما هم دلشوره گرفتیم کاش قبلش تحقیق میکردی یا با یه بزرگتر عاقل درمیون میزاشتی