2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید بیچاره شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 44 پست

هیچوقت دنبال پول بدون زحمت نباشید. تمام این روش ها که روزی ۱ تومن ۲ تومن ان تومن در میاری همشون بلا استثنا کلاه برداریه.  الان خودت برو فتا با پیاما که حداقل از گردنت رد شه.. ولی هیچوقت دنبال اینجور درامد دراوردن نباشید چون تو کشور ما فقط کلاهبرداری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشیدم بابا گفتم نمیخام الان حسابم بسته ست نمی‌دونم راست گفتن سرمایه گذار و یا کسی شکایت کرده فقط ازی ...

قطعا ک دروغ گفته قبل هرچیزی اقدام کن و شکایت کن بگو مطلع نبودی نیاز نیس بترسیم تو این وسط فقط ب اشتباه اعتماد کردی

ممکنه یارو فیشینگ زده باشه به حسابت ( یعنی حساب یه بدبختی رو هک کردن برا پولشویی اومدن مستقیم از اون زدن به حساب شما) که باهاش ارز دیجیتال بخری که هیچ‌ پیگیری نداره و مشخص نمیشه پول کجا رفته و اینجوری خودش ردی ازش نمونده .... شما میمونی و اون قربانی که پولشو از دست داده. شکایتشم از شخص شماس چون پول اومده به حساب شما.