2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا صبر داشته باش یه هنرنمایی هایی ببینی از دانش آموز و اولیا و همکارا و کادر اداره ، شغلت برات کاب ...

همه میگن ولی نمیدونم چرا دانش آموزارو خیلی دوست دارم محبت عجیبی بهشون دارم

حالا صبر داشته باش یه هنرنمایی هایی ببینی از دانش آموز و اولیا و همکارا و کادر اداره ، شغلت برات کاب ...

وای ترسیدم .... چه رشته ای ؟ 

من امسال فرهنگیان قبول شدم نگران شدم 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

چندسالته عزیزم ؟

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
وای ترسیدم .... چه رشته ای ؟ من امسال فرهنگیان قبول شدم نگران شدم

رشته مهم نیست فقط بدونید جامعه امروز با زمان ما خیلی فرق کرده نه بچه ها نه اولیا نه هیچکس دیگه مثل سابق حرمتی برای معلم قائل نیست حتی همکارای اداره

رشته مهم نیست فقط بدونید جامعه امروز با زمان ما خیلی فرق کرده نه بچه ها نه اولیا نه هیچکس دیگه مثل س ...

درسته ، بچه ها رو میدونستم اما اولیا و همکاران رو نه ... میتونم چقدر بچه‌ها بی احترامی میکنند به معلما . 

درسته ، بچه ها رو میدونستم اما اولیا و همکاران رو نه ... میتونم چقدر بچه‌ها بی احترامی میکنند به معل ...

اولیا از بچه ها بدترن یعنی بعد از اینکه باهاشون مواجه شدی و حرفاتو گفتی مثلا کار رو حل کنن خودشون برات مشکل تراشی میکنن میگی کاش با همون بچه حل میکردم خودم،

همکارا موذی و زیرآب زن شدن تا یه قدم بالاتر باشی ازشون فوری دست بکار میشن فقط در حد سلام و علیک ولاغیر،

کادر اداره هم که طبق بخشنامه ارسالی اول و آخر اولیا و دانش آموز محوری هست  تو اداره ما که قشنگ درشت نوشتن زدن در و دیوار خانواده محوری دانش آموزمحوری

معلم و مدیر و معاون در خدمت اینا

اولیا از بچه ها بدترن یعنی بعد از اینکه باهاشون مواجه شدی و حرفاتو گفتی مثلا کار رو حل کنن خودشون بر ...

خیلی متاسفم واقعا ، کاشکی بعضی ادما یکم احترام بلد بودند . 

اره استادای ماهم میگفتن هر ماه بخشنامه میزنن . واقعا باهمکارا باید در حد سلام علیک رفتار کرد اینو کاملا موافقم