2777
2789
عنوان

دوس دارین کدوم کشور خارجی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 45 پست
اولا که این یه آرزوعه‌ دوما اگر هم پولشو داشتم هرجا دلم میخواست میرفتم و بی کسی هم بابتش توضیح اضافه ...

چقد اخلاقت تنده. من این تاپیکو زدم حالمون خوب شه دعوا ندارم باکسی هدفم تبادل اطلاعات وعلاقس. کسی ازت توضیح نخاست عصبی خانم. لطفا تاپیکو ترک من حالمونو با این اخلاق گندت بد نکن

بالی ام دوبار رفتم و نسبت به مالزی خیلی زیبا تره مالزی همون ارزش یک بار رفتن داره جاکارتا هم شهر لوک ...

واقعاا؟؟ بالی کجاهاش قشنگ تره میشه تعریف کنی... از مالزی هم بگو طبیعتش چطور بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تایلند پوکت رو دیدی؟جزایزفیفی و جمیز باند میدونی چه بهشتین. مگه میشه از طبیعت به این قشنگی بدت بیاد

نه اما کلا باهاشون حال نمیکنم از مردمش خوشم نمیاد انفدر که هر جونوری رو میخورن برا همین کلا برام جذابیتی نداره ولی سوییس هلند انگلیس رو دوست دارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چقد اخلاقت تنده. من این تاپیکو زدم حالمون خوب شه دعوا ندارم باکسی هدفم تبادل اطلاعات وعلاقس. کسی ازت ...

منتظر دستور ملکه سفرها بودم 

برو بابا 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

نه اما کلا باهاشون حال نمیکنم از مردمش خوشم نمیاد انفدر که هر جونوری رو میخورن برا همین کلا برام جذا ...

اوناهم فرهنگشونه. منم امستردامو تو هلند دوس دارم و یه روستای خیلییی خوشگل داره

اوناهم فرهنگشونه. منم امستردامو تو هلند دوس دارم و یه روستای خیلییی خوشگل داره

تأپیکت حس خوبی داشت یه لحظه خودمو تصور کردم تو کشورهایی که دوست دارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ایشالا بتونیم بریم😍😍😍تو ایرانم عاااشق قشمم و‌هرمز

اره شیرازم خوبه حال و هوای قشنگی داره 

بعدم لاهیجان عاشقشم 

واقعاا؟؟ بالی کجاهاش قشنگ تره میشه تعریف کنی... از مالزی هم بگو طبیعتش چطور بود

عزیزم من یک سفرم برای بالی مختص به عروسی خواهرم بود و زیاد گشت و گذار نکردم 

سری دوم بیشتر جاهاشو گشتم منتها من تفاوتی که با بقیه دارم بیشتر جاهای لوکس میپسندم تا طبیعت و این مشکل خیلی بزرگیه برام یعنی مثلا هتل و پاساژ و اینایی که همه جا هست رو به طبیعت ترجیح میدم و خیلی ام ناراحتم از این بابت 

قلعه میمونی و دوست داشتم و پارک ابی هاشو مالزی ام عاشق شهربازیش شدم خیلیییی خفن بود ولی اینارو تو ایران هم میتونستم برم و ناراحتم بابت بی ذوق بودنم🥲البته هتل های بالی اکثرا یا جنگلی ان و طبیعتش دیونت میکنه یا کنار ساحل یعنی حتی اگر هیجا هم نری و فقط تو هتل باشی بازم لذت بخشه

عزیزم من یک سفرم برای بالی مختص به عروسی خواهرم بود و زیاد گشت و گذار نکردم سری دوم بیشتر جاهاشو گشت ...

اگه لاکچری پسندی دبی برات خوبه. وااای کاش منم بتونم بالیو برم یه روز. اره بعضی هتلاش فوق العادع زیبان

اگه لاکچری پسندی دبی برات خوبه. وااای کاش منم بتونم بالیو برم یه روز. اره بعضی هتلاش فوق العادع زیبا ...

بله دبی هم رفتم ولی دوست داشتم این اخلاق خودمو تغییر بدم واقعا جالب نیست کارم مثلا همه میرن از گشت و گذار لذت میبرن من میرم پاساژ فقط بقیه هم اذیت میشن که من تنهام

ایشالا میری عزیزم قسطی هم میشه رفت ها پیش پرداختشم کمه

سوئیس

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...