2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روم نمیشه

عیبی نداره خب طبیعیه 😉 هرجوری ک حس میکنی میتونی باهاش ارتباط بگیری بهش نزدیک شو و شده غیر مستقیم بهش بگو ... یا ب هر طریقی ک فکر میکنی میتونی ذهنتو آروم کنی 💁‍♂️فقط نزار ک استرس و اضطراب ذهنتو درگیر کنه .. سعی کن اروم باشی 😉🙏🏻

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
عیبی نداره خب طبیعیه 😉 هرجوری ک حس میکنی میتونی باهاش ارتباط بگیری بهش نزدیک شو و شده غیر مستقیم به ...

نه دیگ چتوو دو طرفه پاک کردم 

دیگ جوابشو نمیدم ناراحت شدم ازش

میتونم بپرسم دلیل ناراحتیتون چی بوده ازش .. شاید بتونم کمکتون کنم 💁‍♂️

اذیتم کرد 

پریشبا اسکرین چت عاشقانه فرستاد بعد گف اذیت کردم

دوباره امشبم ویس یه دختر فرستاد ...

خب ناراحت میشم دیگ ..

اذیتم کرد پریشبا اسکرین چت عاشقانه فرستاد بعد گف اذیت کردمدوباره امشبم ویس یه دختر فرستاد ...خب نارا ...

میپرسیدی ک دلیل این رفتارش چی بوده .. خب رفتارش درست نبوده حق با شماست .. باید بیاد از دلتون دربیاره و توضیح بده بابت این اذیت کردناش .. میگن کسی ک کسیو دوست داره اذیتش میکنه سر ب سرش ممکنه بزاره ولی ب شرطی ک از حدش نگذره .. چون باعث ناراحتی و اختلاف میشه .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
میپرسیدی ک دلیل این رفتارش چی بوده .. خب رفتارش درست نبوده حق با شماست .. باید بیاد از دلتون دربیاره ...

ولش کن 

به درک اصن ...

منم اذیتش میکنم ولی نه اینجوری دیگ 

شایدم چون من از این کارا کردم ناراحت شده داره تلافی میکنه... 

ولش کن به درک اصن ...منم اذیتش میکنم ولی نه اینجوری دیگ شایدم چون من از این کارا کردم ناراحت شده دار ...

عیب نداره، یکم بی محلی کردن و قهر کردن یه وقتا جوابه .. ن خیلی البته در حدی ک بفهمه ک کارش اشتباه بوده و معذرت خواهی کنه کافیه بنظرم یا میتونین یکم سرسنگین تر باهاش صحبت کنین ک حساب کار بیاد دستش ... سعی کنین در ارامش باهم حرف بزنین اگه مقدوره چون ارزش نداره سر چیزای کوچیک ب مشکل بخورین .. 💁‍♂️😉 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ