2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 196 پست
سیستم اروپا رو نمیدونم چطوری عه ولی همه دانشگاه ها میتونی ترمت رو عقب بندازی و فرصت بگیری. از اونطرف ...

اگه منظورت دیفر هست فرق داره اون قضیه

ولی کلا فرایند اپلای و سرکلاس رفتن توی کل دنیا یکسانه. 

اگه منظورت دیفر هست فرق داره اون قضیهولی کلا فرایند اپلای و سرکلاس رفتن توی کل دنیا یکسانه.

بله منظورم دیفر بود ک ترمتون رو دیفر کنید تا ویزاتون بیاد‌. خواستم فارسی بگم :)))

و اینکه من تمام کارهام رو خودم انجام دادم‌. و ویزا هم شدم. والا اینهمه آدم هستن ک دارن ترم دیفر میکنن و منتظر ویزای آمریکان. امیدوارم ویزای شمام بیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه منظورت دیفر هست فرق داره اون قضیهولی کلا فرایند اپلای و سرکلاس رفتن توی کل دنیا یکسانه.

اینم ک گفتم شانسی عه باز معتقدم شانسی عه. یکی ویزاش زود میاد یکی دیر. یکی زود استادش رو پیدا میکنه با یه فاند خوب یکی دیر .‌. یکی میخواد بره استرالیا سر از کانادا در میاره اون یکی سر از آمریکا... خلاصه یه چیزهایی واقن ب شانس و قسمت عه

یه تیکه زمین دارین بچه دومت پسر تو اسمش الف و سین هست شوهرت ن خیانت نمیکنه اینروزا یه سری مشکلات مال ...

خواهش میکنم هر چی از من میدونی بگو

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
چی شد واسه ما وقت نداشتی یه چیزی بگو خب

شما پرخاشگر و عصبی هستید. زود از کوره در میرید. خونه هم همینطورین‌ و حتی با فرزندتون. دست خودتون نیست بعدش ناراحت میشید. سعی کنید کمتر از بقیه متوقع باشید. صبر و پذیرش تون رو هم بالا ببرید. عصرها سوره واقعه رو بخونید ک به زندگی تون برکت میده. علت مشکلات مالی تون بیشتر همین ناشکری هست ک دارید. هر شب قبل از خواب شکرگزاری ‌کنید و صبح ها بعداز بیدار شدن اونا رو  بخونید. طبیعت هم زیاد برید و پاکسازی کنید

خاهش میکنم ازمن بگو هرچی میدونی توروخدا دعات میکنم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

شما پرخاشگر و عصبی هستید. زود از کوره در میرید. خونه هم همینطورین‌ و حتی با فرزندتون. دست خودتون نیس ...

ممنون ولی منظور تون نفهمیدم یعنی چی پاکسازی کنم...بعد منکه همیشه شکر خدا میکنم هرچی خوبی بوده از خدا بوده و هر بدی ک‌بوده تو زندگیم از بدی خودم بوده و هست ..لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین....میشه بیشتر برام بگی الان چی تو ذهنم

میشه بیشتر بگید

ببخشید پیام دومتون یکم  ناراحتم کرد و حس ‌کردم تنده برای همین تند جواب دادم.. من معتقدم هر چیزی درسی برای ما داره. بعضی آدم ها توجه شون زیاده بعضی ها هم مثل من کم توجه هستند. گاهی مشکلاتی پیش میادد ک شما صبرتون رو بالا ببرید. شما یکم صبر و تحمل تون کمه. همین. صبر تون رو بالا ببرید. و سعی کنید خیلی توکل ب خدا کنید. از خدا کمک بخواید و مطمئنم همراهی تون میکنه

ممنون ولی منظور تون نفهمیدم یعنی چی پاکسازی کنم...بعد منکه همیشه شکر خدا میکنم هرچی خوبی بوده از خدا ...

خیلی خوبه که شکرگزاری میکنید. سعی کنید روی کاغذ بتویسید‌ بگید خدایا ممنونم شکرت ک بهم بچه ای سالم دادی. خدایا شکرت ک خانواده دارم ک الی آخر. 

نفرمایید، شما آدم بدی نیستید فقط یکم زود واکنش نشون میدید همین...

منظورم از پاکسازی، مدیتیشن بود، حالا اگر معتقد هستید نماز... دوش نمک بگیرید گاهی. ب طبعیت برید با خانواده گاهی... اگر امکانش رو دارید خونه گل و گیاه نگهداری ‌کنید و غی کنید اون آرامش رو از طبیعت بگیزید