2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 195 پست
سلامت باشی... اولش شاید سوددهیش زیاد نباشه. هر کاری خاک خوری داره، خاک خوریش رو اگر رد کنه و اگر با ...

قربونت همش درسته...اون زنی که اذیتم کرد و دل منو شوهرمو بارها شکوند فهلا مریضه زایمان کرد ولی بعدش مریض شد این زن حالش خوب میشه؟؟

وای میشه لطفا جواب بدی دعات میکنم اول اینکه پدرم بیمه ی بیکاری بگیره برامون بهتر میشه یا بد تر؟و این ...

بیمه پدرتون رو نمیدونم 

سوال حقوقی هست، از یه کاربلد بپرسید ک به مشکل نخورید

اگر کار میکنی و صاحب کافه طرف کارتون هست، بهش یه پیام کوچیک بده بپرس از سفارش قبلی راضی بودن یا نه و بگو صرفا نظر سنجی هست برای ترفیع کار... هرچقدر ببشتر پروموت کنی کارت و بیشتز تبلیغات کنی، بیشتز دیده میشی... یه روزی کارت رونق پیدا میکنه،  نگران نباش. خدا بزرگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمه پدرتون رو نمیدونم سوال حقوقی هست، از یه کاربلد بپرسید ک به مشکل نخوریداگر کار میکنی و صاحب کافه ...

واسا منو هم بی زحمت بگو

امیرحسین به من فکر می کنه یا اصلا واسش مهم نیستم 

امسال مهاجرت می کنم؟ 

امسال مهاجرت می کنم؟

زبان انگلیسی رو تقویت کن، آیلتس بالای ۷ بگیر. یا حداقل ۷. کفش آهنگی پات کن و کارهای اپلای ات رو انجام بده. اره رفتنش رو اگر تلاش کنی میری واقن کاری نداره ولی اونور تنهایی خیییلی سخته و از حالا خودت رو برای سختی های مهاجرت آماده کن...تلاش کنی شدنی عه، ولی اگر واقن تلاش کنی. یکم تلاشت کمه...

قربونت همش درسته...اون زنی که اذیتم کرد و دل منو شوهرمو بارها شکوند فهلا مریضه زایمان کرد ولی بعدش م ...

سلامت باشی. امیدوارم حالش بخاطر بچه اش خوب بشه ک بتونه براش مادری کنه. اگر حق با شما باشه مطمئن باش کارمای کارش رو یه جوری پس میده 

زبان انگلیسی رو تقویت کن، آیلتس بالای ۷ بگیر. یا حداقل ۷. کفش آهنگی پات کن و کارهای اپلای ات رو انجا ...

عزیزم من سفارتمو هم رفتم در انتظار ویزام که هنوز صادر نشده. واسه همین گفتم امسال میشه یا نه. آیلتسمو دارم که. 

امیرحسین چی به من فکر می کنه یا اصلا واسش مهم نیستم 

سلامت باشی. امیدوارم حالش بخاطر بچه اش خوب بشه ک بتونه براش مادری کنه. اگر حق با شما باشه مطمئن باش ...

بی زحمت اینو بگو که امیرحسین به من فکر می کنه یا اصلا واسش مهم نیستم 

لطف کن بگو من چجور آدمی ام؟خونه دار میشیم؟شوهرم آینده شعلیش چطوریه؟

ادم محتاطی هستی. از این خانم های پرحرف ک همه چیز رو توضیح میدن نیستی و خوشا به سعادتت بخاطر این رفتارت... سعی کنید پس انداز داشته باشید و پس انداز کنید و براتون خوبه پس انداز داشتن.. آینده شون درخشان هست. یه سفر برات حس میکنم. قصد سفر داری یا قراره سفر بری یا حرفش رو زدید

ادم محتاطی هستی. از این خانم های پرحرف ک همه چیز رو توضیح میدن نیستی و خوشا به سعادتت بخاطر این رفتا ...

بگو دیگه، امیر حسین به من فکر می کنه یا اصلا واسش مهم نیستم 

عزیزم من سفارتمو هم رفتم در انتظار ویزام که هنوز صادر نشده. واسه همین گفتم امسال میشه یا نه. آیلتسمو ...

خب پس، اصل راه رو رفتی... آمریکای شمالی میخوای بری؟ (مثلن کانادا)، و چند وقته منتظر ویزایی؟ پروسه ویزا شانسی عه، یهو دیدی تا قبل از عید ویزات اومد. و ایشالا اخرای شهریور رفتی سرکلاس نشستی

اگر همه میدونن، اظهاریه بنویسید و شاهد ها همه امصا کنن و با امضا وشاهد بیافتید دنبال کارها خب

دادگاه گفت ۳ تا شاهد بیار

۲ تا از همسایه ها قدیمی

۲ تا دوست بابام ک موقع ساخت خونه کمک کردن

۳ تا از فامیل و دایی بابام

فاکتور خرید مصالح

اینا رو بابام برد دستم گذاشتن رو قران قاضی به اونا گفت شما هم دست بذارید نذاشتن اما به قاضی پول دادن حکم تخلیه گرفتن حالا بابام یه کله گنده پیدا کرده ببینه میتونه براش کاری کنه یا ن