2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 198 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا برا من بگو خونمون کی فروش میرہ ی عمر دعات میکنم

الان بازار خونه راکد هست یک مقداری... و اینکه چرا انقد عجله دارید برای فروش؟ بعضی وقت ها بضی نشدن ها بصلاح هست..‌ 

یه دعایی بود برای فروش خونه، اگر خییییلی واجب هست، از همین نی نی سایتی ها بپرسید. یکی از ایه های قرآن بود ک مینوشتی و میزاشتی فروش میرفت

ولی طبق تجربه ای ک دارم، بعضی نشددن ها دلیلش اینمه ک قراره سر وقتش انجام بشه، مثلن با یه شرایط خوب و با یه قیمت بهتر

سنت اگر بالاس یک مقداری (۲۵، ۲۷ ب بالا) و فامیل حسود دارین، سعی کن همه چیزت رو قایم کنی. خواستگار او ...

بعضیاش درست بود مرسی عزیزم انشالله قسمت اخرم درست دربیاد😄

خوب قدت متوسط پوستت گندمی صورتی کشیده چشمای کشیده به اصطلاح روباهی یا گربه ای یه همچین چیزی دختر قوی جسوری هستی ولی ازاونطرف خیلی خیلی از طرف حالا یاخانواده یا دوستان ضربه دیدی دوستای نارفیق و نیمه راه یه اشنا در قالب دوست کنارته یه چیزی خریدی یا قزاره بخری که خیلی ذوقشو داری رنگ نود و سرخابی مورد علاقته الان لباست مشکی عصبی گاهی کنترل از دستت میره یه خال نشونه داری سردردهای مکرر بحث های بی سرانجام یه عشق از دست رفته داری و مدام یادش میفتی قلب از اون شوسته تنهایی هیلی زیاد و باتنهاییات میجنگی تاحدودی موفق شدی الان لباست مشکیه و یا سبز  به پاییز خیلی علاقه مندی همیشه کفشاتو جفت میکنی ملچ وملوچ غدا خوردن بقیه رومخته و کینه نیستی منکنه از یه نفر هزاربار نارو بخوری و  زود گول حرفهای قشنکش بشی چقدرش درسته؟؟؟

الان بازار خونه راکد هست یک مقداری... و اینکه چرا انقد عجله دارید برای فروش؟ بعضی وقت ها بضی نشدن ها ...

نمیدونم چ داستانی اکثرا بھم ھمین میگن ولیصلاح من توی فروشہ تو رو خدا درخواستم قبول میکنی بھت بگم 

سر کتاب باز کردم دعا ھم گرفتم دست بہ ھمکاری زدیم 

وای بخدا حس شیشمت عالیهههههه میتونست مشکل خونه بابام اینا جن باشه یا خرابی از کجا فهمیدی شکایتی و خا ...

اگر همه میدونن، اظهاریه بنویسید و شاهد ها همه امصا کنن و با امضا وشاهد بیافتید دنبال کارها خب