2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 196 پست
توروخدا راجب به منم بگو

مادر هستی... بچه ات رو خیلی دوست داری و خیلی تگران آینده اش هستی... نگران همسرت هم هستی... بی نهایت آدم وفادار و بسازی هستی... مادری فداکار... طررحواره ایثار داری اصلن... مشکلاتت حل میشه فقط ب خدا توکل کن و از خدا کمک بخواه... بقول معروف کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کی باشه... توکلت ب خدا باشه همین فقط...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بخدا حس شیشمت عالیهههههه میتونست مشکل خونه بابام اینا جن باشه یا خرابی از کجا فهمیدی شکایتی و خا ...

اینجوریام نیست خواهش میکنم گلم خدا اگاع برماست الهی خدا دسته خانوادتو بگیره از میون این ظالما ای بابا ناراحت شدم الهییی به حق همین وقت و ساعت خونش بهش برگرده میگم خیلی دوندگی داره ولی انشالله درست میشه 

یه خونه گرفتیم با کمک پدرشوهرم طبقه بالاشونیم ۳۰۰ تومنشو ما دادیم اونموقع واحدی ۵۵۰ گرفتیم برادرشوهر ...

وای برگام

گفتم خونه با مشارکت میگیرید ها

حالا شاید همین خونه رو ب اسمتون زدن یا پول تون رو دادن خونه خریدید ‌... 

سختی برای همه هست... توکل ب خدا کنید

خودت نمیتونی آنلاین شروع کنی ب درس دادن؟ یا کاری شروع کنی خانگی؟

دامادشون ادم مکار و حیله بازیه یکمم اونا سادن و حالا یا ازاونا که دادماد ومردو ارجع میدونن ولی میفهم ...

خیلی داماد و خانواده داماد و دوست دارن .هرچی شوهرم میگه مواظب باشین به گوششون نمیره دوساله عروسی کردن داماده خونه پدر زنشه خونه نمیره بااینکه پدرشوهرم براشون خونه خرید...

میشه بگی من بچه دار میشم؟چنتانکلا حستو نسبت به من بگو ؟👀

بیشتری دوتا شادیدم سه تا یا دوتا دختر یا یه دختر و یه پسر ناامید نباش از رحنمت خدا و توکل کن انشالله بزودی دامنت سبز میشه