2777
2789
عنوان

هیچوقت اونایی که خیلی دوس دارن بچه داشته باشن رو درک نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست
منم ۴ ساله 💔

عزیزم الهی ک ب زودی مامان بشی🥺🥺💔💔

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم دو ماهه و دارم خیلی جدی به روش های کمک باروری فک میکنم اما واقعن نه حوصلشو دارم نه توانشو انقد ک ...

انشاالله ک ب زودی مامان میشی 🥰😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم زیاد بهش فکر نکن ما برای خوشبختی به چیزی نیاز نداریم متاسفانه وقتی یکی بچه نداره انقد میگن پیش ...

حرف بقیه ک اره خیلی آزار دهنده هس 

ولی من الان خیلی دلم بچه میخاد چون کمبودشو حس میکنم 

البته خیلی دوست داشتنی هستن بچها و دوسشون دارم نه ک از بچه بدم بیاد

منم تا۳سال مثل شمابودم بعد حس مادری خودش سراغم اومد یه حس درونی که خودش بدون خواستن اومد ودلم سخت بچه خواست.پس درک نکردنش بخاطر اینه اون حس به سراغت نیومده

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
انشاالله هر کدومتون بچه میخواید خدا بهتون بده عزیزانم❤️🥹

😘😘🥰😍🥰🙏

همچنین گلم

😍🥰🫂

🫤عزیزم من عاشق بچه هام هیچ ربطی هم نداره ب نظرم کلافه کنندس واقعا

کلافه کنندگیش به کنار…

عذاب وجدان اینکه یکی رو بیاری به این دنیا که هیچ ارزشی نداره 

و تهش مرگه. هم ما نگرانیم که از دستش ندیم و هم بچه مدام نگران از دست دادن پدر و مادرش.

اینده نامعلوم و …

هیچ وقت این ظلم رو در حق کسی نمی کنم.