2777
2789
عنوان

تراپیست بیشعور به شوهر دوستم گفته ک زنت داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 65 پست

تراپیسته زنه یامرد؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عوض کنن مشاورشونو

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.

خیر فحش جرمه

فقط از پیاما برا خودش اسکرین و فیلم بگیره 

و ب تراپیست بفرسته و بنویسه بابت این تهمتا ازش شکایت میکنه 

ببین چطور ب غلط کردم میفته

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مطمئنید اون روانشناسه داشته پیام میداده خودش ؟😐😵‍💫😵

به نظرم روانشناسه برای معالجه ی بیماران روانی رفته بوده بیمارستان اعصاب و روان و گوشیش رو اونجا جا گذاشته🤔😐

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
تو دخالت نکن بذار زندگی شون درست بشه حتما مشکلی بین شون بوده که شوهره رفته پیش تراپیست اگه دوستت با ...

اخه تراپیسته تهمت زده گفته خیانت میکنه. با مردای دیگه هست فقط چون خوشگله و از شوهرش سره

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
یک درصد هم قابل باور نیس تراپیست همچین حرفی زده باشه

پیاماشو برام فرستاد  از صفحه گوشی شوهزش عکس گزفت

ولی به من گفت جایی نزار

شوهره ته دلش اینجور فکر میکرده که انداخته گردن تراپیست یه زیر پایی بزن به شخماش برگرد خونه پدریت

نه بابا پیاماشو فرستاد. تا عکس فرستاده بود تراپیسته شروع کرد این اژ تو سره قطعا خیانت میکنه باید محدودش کنی و.. 

تو دخالت نکن بذار زندگی شون درست بشه حتما مشکلی بین شون بوده که شوهره رفته پیش تراپیست اگه دوستت با ...

چرا فک میکنید همه تراپیست ها کمک کننده هستن 

بعضیاشون اصن جنسیتی ب قضیه نگاه میکنن ضد جنس مخالف عمل میکنن 

حالا ک آدم اشتباهی انتخاب شده باید مشاورشون رو عوض کنن 

نگو تراپیست 

بگو خونه خراب کن بهتره

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی