2777
2789
متاسفانه پریودم دستم بسته است...خدا هم به نماز من نیاز نداره اگه دوسم داشت صدامو می‌شنید و با بیست س ...

عزیزم قرار باشه همه مثل تو فککنن که همه باید خودکشی کنیم زمان بندی خدا با مال ماها فرق داره خدا تنها نمیذاره بنده شو هیچ موقع 

عزیزم قرار باشه همه مثل تو فککنن که همه باید خودکشی کنیم زمان بندی خدا با مال ماها فرق داره خدا تنها ...

کاش یکم زمان بندیش رو کوتاه تر کنه من صبر ایوب ندارم 

این روزا که میگذره میتونست بهترین روزای جوونیم باشه و نشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بهت چی بگم ولی همه کسایی ک با قرص های سمی خود کشی میکنن انقد زجر میکشن ک التماس میکنن تروخدا نجاتم بدین !!!! 

ولی راه نجاتی نیست 

ادم عاقل کاری با خودش نمیکنه ک راه نجات نداشته باشه 

درسته مشکل هست ممکنه ادم یه لحظه ب جنون برسه 

ولی به لحظه ای فکر کن ک مرگ محقق میشه و هیچکس نمیتونه برات کاری کنه زجر میکشی و درد میکشی میدونی داری میمیری ولی نمیتونی کاری کنی 

خودتو ب اون ناچاری و بیچارگی ننداز 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
عزیزم قرص برنج یه جوری ادمو میکشه که طرف هزاربار میمیره و زنده میشه

من همین الانش مُردم 

ولش شاید گازی چیزی باز گذاشتم 

می‌ترسم آنقدر درد بکشم پشیمون باشم یا جلوی پسرم درد بکشم بترسه و یادش بخونه

متاسفانه پریودم دستم بسته است...خدا هم به نماز من نیاز نداره اگه دوسم داشت صدامو می‌شنید و با بیست س ...

بهت درخواست دوستی میدم یه لینک ویدیو تو اینستا واست میفرستم لطفا ببینیش انیمیشن خیلی کوتاهه چند ثانیس فکرتو عوض میکنه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
افسرده ام فکر کنم اصلا همه چی درست شه مغز کوفتی من درست نشه

ببین افسردگی مثل می دیو میمونه که اومده باهات بجنگه خب تو این جنگ سختی وجود داره تو ام در حال جنگی و کشیدن سختی اگه گوش به حرفاش ندی پیروز میشی زندگیت بهتر و بهتر میشه 

عزیزم خودکشی ماله آدماضعیفه مشکلات برای همه هست منم همسن شمام مطمئن باش خداصداتومیشنوه باخودکشی یعنی دخالت توکارخدامیکنی

تودخترقوی هستی پاشودعای توسل بخون به اهل بیت متوسل بشوازته قلبت دعاکن مشکلاتت حل میشه انشاالله

حیف نیست که شمامیتونی باکارای خوبت بری بهشت امادورازجونت بااین کارت بری جهنم

بهت درخواست دوستی میدم یه لینک ویدیو تو اینستا واست میفرستم لطفا ببینیش انیمیشن خیلی کوتاهه چند ثانی ...

می‌دونی مغز منو باید خدا برداره یکی دیگه بزاره جاش ..

آنقدر برنامه زندگی پس از زندگی فیلم انگیزشی دیدم اثرش برای مدتیه و دوباره مغزم ارور میده 

مخصوصا موقع پریودی که حالم بدتر و همه بدبختی ها با هم هجوم میارن ب مغزم