2777
2789
نه اکثراً خیالات نیست این واضح دیده دیگه خواب نبوده تو بیداری دیده

نه داداش اولا میترسیدم بعدش عادیه مثلا ی بار از انباری صدا اومد رفتم دیدم دوتا چیز سیاه لزج میپرن ابنور اونور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایدم اینه که شما میگید ولی من اعتقادی به جن و پری و اینجور مسائل ندارم بنظرم علمی نیستن

هنوز علم خیلی راه داره تا همه ی حقایق جهان رو ثابت کنه ...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

نه داداش اولا میترسیدم بعدش عادیه مثلا ی بار از انباری صدا اومد رفتم دیدم دوتا چیز سیاه لزج میپرن اب ...

منم بارها دیدم حالا نه این شکلی... 

ولی فقط با ذکر و صدای قرآن خوب شدم

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

اتفاقا میخاستم برم پیشش که صدا اومد از پشت سرم برگشتم دیدم غیب شد

حس میکنم خودتون هم کمی پیگیر و کنجکاو هستین 

کنجکاوی تو این جور مسائل فقط موجب جذب بیشترشون میشه...تا میتونی حواستو پرت کن

یعنی محل نزارم بی تفاوت باشم،؟

بنظرم اره

چون درگير شدن با دنياشون مضراتش بيشتر از فوايدش

تازه اگه ازين طريق فايده اي داشته باشه

حواست پرت كن و از مسيري كه تورو به اگاهي ميرسونه جلو برو نزار درگير بشي

و اينكه شما تصادف كردين چندسال اخير؟

یعنی محل نزارم بی تفاوت باشم،؟

دقیقا همینه

ذهنت رو کنترل کن هر چی بیشتر بهشون فکر کنی مثل یه ندایِ درونی صداشون میزنی و جذبشون میکنی...

بنظرم ارهچون درگير شدن با دنياشون مضراتش بيشتر از فوايدشتازه اگه ازين طريق فايده اي داشته باشهحواست ...

نه تصادف نه ولی تو علوم غریبه کمی فعالیت داشتم گذاشتم کنار

نه تصادف نه ولی تو علوم غریبه کمی فعالیت داشتم گذاشتم کنار

خسته نباشی 

همینِ دیگه...اثراتِ اون کارهاست...

از ذکر یا علی غافل نشو اجنه و شیاطین از اسم مولا وحشت دارن

ولی در کل عادی نیست

تو عادی نبودن این مسئله که شکی نیست...😑

نمیدونم چرا یه حس ترسناکی رو بهم انتقال میدی...