بنده سه ساله با دختر خانومی اشنا شدم که قصدمون ازدواجه با وجود رضایت خانواده دختر خانوم مادرم مخالفن و راضی نمیشن و دختر خانوم نطرشون اینه عثد کنیم بدون خانوادم خواستم بپرسم این کار مشکل ساز نیست دراینده و کسی تجربه این چنین داره
اولا سر اینکه خانوادشون کمی از نطر مالی صعیفه بد اینکه میدونه عروس خانوم باهاش بدا خوب نیست چون پشت ...
پشت سر مادرتون حرف زده قبل ازدواج چرا اونوقت بهش رو دادی سیاست داشته باش مادرتونو جای حودش نگه دارین زنتونم حای خودش...اینحوری پیش بری این دختره بعد ازدواج پدرتو درنیاره که الان اینجوریه...اون خیلی عجله داره بدون خانوادتم بری عقد کنی یه چیزی هس این وسط خیلی مراقب باش برو تحقیق کن تو محلشون اینا ....سرت کلا نره....بدون خانوادت ازدواج نکن پشیمون میشی
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ممنونم واقعا در تلاشم همینکارو کنم منتها میترسم مامانم راصی کنم این بگه دیر شد الانم هی میگه چندساله ...
نه اصلا نترس اون فقط داره از دوست داشتنت سواستفاده میکنه...مطمئن باش کیث بهتر از شما داشت صد باره رفته بود دنبال همون و شما رو بیخیال میشد البته اون دختر نگران خودشه و می ترسه شما رهاش کنی برای همین داره بهت فشار میاره ولی از من به شما نصیحت...بعدا خیلی هم اذیت میشی هم پشیمون اگه عجله کنی و رضایت نسبی خانوادتو به دست نیاری...و خیال نکن اگه اون دخترو از دست بدی دیگه مورد مناسب تر در سالهای آینده برات پیدا نمیشه ...البته باز هم تلاش کنید و دعای محبت هم بخونید ب نیت رابطه ی مادرتون و اون دختر ان شاءالله که اثر کنه و بتونید با رضایت نسبی خانواده به هم برسید اگه هم نشد ناراحت نباشید بسپرید همه چیزو دست خدا و سرنوشت مطمئنا هرچیزی براتون رقم میخوره بهترین صلاح و خیرتون بوده
من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
یه راه پر فراز نشیبی دارید پس.دیدم که میگم.مادرایی که وابسته به پسرن اصلا خوششون نمیاد پسرشون زن بگیره.اگر خانومت با مادرتون رابطه ی خوبی داشته باشه بعدها خیلی خوب میشه رفتار مادرتون
اینو تا نری زیر یه سقف نمیشه ممکنه همیشه ته قلبت حس کنی که اشتباه کردی ولی ممکن هم هست ازدواج کنی و خدای نکرده ازدواجت به مشکل بخوره و بازم متوجه بشی اشتباه کردی پس به این چیزا فکر نکن در حال حاضر ببین واقعا خودت و عشقت چقدر همدیگرو دوست دارید حاضرید برای هم تا چه حد صبر کنید اگه اون دختر صبر کرده شماهم برای اون صبر و تلاش کردید از طرفی اونم حق داره که بدونه تا چه زمانی باید منتظر بمونه (پس برای خودت و اون زمان تعیین کن که اگه تا اون مدت نتونستی اونم حق داشته باشه بره سراغ زندگیش)
ولی از همه اینا مهمتر اینه که واقع بین باشید شما تا اخر عمر نمیتونی مادرتو بذاری کنار و مادرتون هم نمیتونه همسرتونو بخاطر این کنار کذاشتن (حتی برای مدت کوتاه) ببخشه و دلش باهاش صاف بشه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی