2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 144 پست
آخی وکیل مدافع شوهرمی برو بزار باد بیاد . معلومه توام چی هستی که شوهرت ننه باباشو هزار برابر بیشتر ا ...

چشمارو باز کن و پیام‌ رو صد بار بخون من کجا گفتم شوهرم کدومو بیشتر دوست داره.

تازه اگرم بیشتر دوس داشته باشه پدر مادرشو من خوشحال میشم .چون پسری که به پدر مادرش احترام میزاره و دوسشون داره به زنشم پایبنده.نه فقط اینکه به باباش سلام و خداحافظ بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرم اقدام نکنم رابطه از ابین میره و میمیونه پیشمونی

من وهمسرم ۳ سال اذیت شدیم خانوادش اصلا راضی نبودن بدون اطلاع خانوادش ازدواج کردیم ۱۰ سال دورازچشم همه زندگی کردیم دخترم ۸سالش بود شوهرم دیگه مجبورشد وهمه چی وبهشون گفت

خیلی سختی کشیدیم

استرس و نگرانی های همسرم باعث شد افسرده بشه وروزهای خیلی سختی وگذرونده

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.

بازم از این تاپیکای مسخره 

ینی تو یه پسر ۳۰ ساله انقد تو خانواده برو نداری که همه با احترام بهت بگن چشم 🙄

کی گفته پسری که هر دیقه با محتواهای مبتذل عاطفه و مسائلش رو اغنا میکنه باید منتظر دستور مادر بی منطق باشه 

بچه 

برگرد محترمانه بگو مادر من من هفته ی دیگه میرم واسه عقد خوشحال میشم شمام بیای 

بعدش دیگه سمتشون نرو تا خودشون سراغتو بگیرن اگرم مثل مادرشوهرهای تاریخی میخواد به زندگیتون ضربه بزنه رفت و آمد نکن خانواده خودتو بساز 

خیلی بچه ای خیلی 

مرد زن دوستی نیستی اون دختر از دست مادرت نه که از دست تو نابود میشه

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مساله زیاد پیش میاد. خصوصا اگر بعد از خودتون برادر دیگه ای باشه و مادرتون با میل و رضایت به خواستگاری بره و همه مراسما و هدایا رو برای عروس جدید ببره، واقعا این مشکل بزرگی میشه

اتفاقا چند روز پیش یه تاپیک دیدم با همچین مضمونی که خانم گفت دلم میخواد طلاق بگیرم بخاطر این تبعیض ها

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
حمایت خانواده بسیااااار مهمه مقبولیت و مشروعیت عضو تازه وارد در خانواده بسیاااار مهمه لطفا تصمیم من ...

میگه مامانش کلا دوس نداره پسرش ازدواج کنه چون پسرش کمک دسته مادرشه. 

این پسر که نمیتونه تا اخر عمر به خاطر مامانش بسوزه و به رویاهاش نرسه.

خدا به مادرش ۱۲٠ سال عمر بده ولی مرگ حقه بیست سال دیگه اون مادر میفته میمیره و پسر بیچاره پنجاه سالش شده نه زنی داره نه خانواده ای و نه بچه ای. 

بعد از ازدواج دیگه پدر مادر و خواهر برادر خانواده نیستن،  بعد از ازدواج اینا فامیل محسوب میشن نه خانواده. 

خانواده ت بعد از ازدواج همسرته و بچه هات. 

بازم از این تاپیکای مسخره ینی تو یه پسر ۳۰ ساله انقد تو خانواده برو نداری که همه با احترام بهت بگن چ ...

عزیز من این چ حرفیه؟؟ مادرشوهر من دوس نداشت شوهرم کلا ازدواج کنه چون پسر ارشدش فوت کرده بود و تنها شوهرم و داشت ک عصای دستش باشه بعد خاهرزادشو براش در نظر داشت ...ربطی ب سن و ساله پسر نداره مادرا اکثرا کلا ازدواجی ک خودشون دخترو گیر بیارن میپسندن

بازم از این تاپیکای مسخره ینی تو یه پسر ۳۰ ساله انقد تو خانواده برو نداری که همه با احترام بهت بگن چ ...

من فقط به خاطر عواقب بدش اینکارو ندارم به خاطر احترامی که بزرگمون کردن گفتم پشت نکنم بهشون و رصایتشونو جلب کنم دختر خانومم حرف شمارو میزنه من گفتم راصبشون کمم عقد کنیم بد ازدواج خواستی رفت و امد نکنیم اینم میگه مامانت راصی بشو نیست خودت بیا تموم کن یا برو

پدرم منم فوت شده به خاطر همین که وابستس

خدابیامرزه ...بله همینطوره در کل مادرا بیشترشون پسر دوست ان.... ازین مخالفتام تا بگیری بوده من مثال بخام بزنم باید یه کتاب شه... همون کاریو ک گفتم انجام بده دلش نرم میشه ایشالا