2777
2789
عنوان

نوزادم تا بازش میکنم جیش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اسی پسر منم اینجوری بود بعدا مامانم گفت پوشکشو باز کن یا نگه دار تا جیش کنه یا باز کردی دوباره ببند معلوم میشه وقتی تازه جیش کنه توی پوشک این بهترین کاره 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

ببین بچه منم همینجور بود.

یک ثانیه بازش کن هوا بخوره بعد زود ببند دوسه دقیقع بعد بازش کن.اونطوری جیشش خالی میشع.

بعد یک پارچه ای هم بزار مخصوص اون قسمتش.بعد اون کار ک گفتمت کردی این پارچه بزار دیگ نجس کاری نمیش

واقعا؟؟

خودم که نوزاد بودم مامانم تعریف میکرد اگه همون موقع یه پارچه نمینداخت روم همه لبای مامانمو...😂🤦🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

آخی عزیزمممباز میکنی هوای خنک مبخوره بهش جیش میکنه طبیعیهپسر منم یکساله نوزاد بود همین طوری بود

خب بی لباس میمونه که 

دوازده تا زیر دکمه ای داشت سایز یک تموما جیشیه😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر من اینطوری نبود الباه قبل بار کردن پوشکش کمی شلش کن با انگشتت زیر شکمش رو بمال تا هوا بره و جیشش بریزه تو پوشک 

بخاطر تغییر دما جیششون میگیره

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
واقعا؟؟

من یادم میاد بچه یکی از فامیلامون خیلی زیاد شیر خشک میخورد و خیلی تپل بود 

دخترم بود😂😑 هروقت می‌رفتیم خونشون بوی جیش بچه میومد‌

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

ببین بچه منم همینجور بود.یک ثانیه بازش کن هوا بخوره بعد زود ببند دوسه دقیقع بعد بازش کن.اونطوری جیشش ...

اصلا مهلت نمیده بخدا زیر صدم ثانیه کارشو میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40