2777
2789
عنوان

سلام بچها دلم گرفته میشه بیاین باهام حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 54 پست
😭😭😭😭همه میگن روحشو اذیت میکنی با این کارات ولی من به این حرف باور ندارم ولی به خودش گفتم اگه بیا ...

داری فقط خودت اذیت میکنی 

اونم  اون دنیا ازدواج میکنہ و شما زندہ ھم بہ وقتش ازدواج ولی این روحیہ پژمردہ افسردہ کہ داری ازت ی انسان سالم نمیسازہ دور از جونت بیمار میکنہ 

میدونی من وقتی شش سالم بود پدرم بخاطر اعتیاد از پیش ما رفت ماهم چهار بچه آیم مادرم مارو بزرگ کرد من ...

بمیرم😔😔😔

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل شما اینه که دنبال یه معجزه هستی تا حالتو خوب کنهولی فراموش کردی که فقط خودت میتونی به خودت کمک ...

دلت خوشه

باورت میشه از بس فکرا هجوم اوردن میخام روانی بشم الان ها همین ساعت به مامانم گفتم میخام برم کلاس نقاشی تا اروم بشم فکرمیکنی چی گفت؟گفت بری که چی بشه مثلا.

کاش من میمردم راحت میشدم خسته شدم از این زندگی و ادمایی که یه درصدم برای خوب شدن حالم کمکم نکردن 

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
شغلی نداری که دستت تو جیب خودت باشه

مشکل مالی ندارم شغل هم باید برم یا شاگرد مغازه بشم یا منشی دکتر اینجور چیزا که به روحیم نمیخوره خیلی شکننده شدم

[QUOTE=362414290]مشکل مالی ندارم شغل هم باید برم یا شاگرد مغازه بشم یا منشی دکتر اینجور چیزا که به روحیم نمیخوره خیلی ...[/QUO

خب خدارو شکر

پس خودت فردا برو ثبت نام کن دلیلی نداره که بقیه بگن خوبه یابد چون فقط خودت متوجه حال بدت هستی نه بقیه

[QUOTE=362414290]مشکل مالی ندارم شغل هم باید برم یا شاگرد مغازه بشم یا منشی دکتر اینجور چیزا که به ر ...

خوب از این دلم میگیره که فکرنمیکنن من دارم آب میشم هچیکس براش مهم نیست

خوب از این دلم میگیره که فکرنمیکنن من دارم آب میشم هچیکس براش مهم نیست

شما تازه اول راهی یه ده سال دیگه متوجه میشی همه این رفتارا عادیه وفقط خودتی که به فکرخودت میتونی باشی

ودیگه ازاین رفتارا ناراحت نمیشی

فقط فکرخودت باش وسلامتیت

شما تازه اول راهی یه ده سال دیگه متوجه میشی همه این رفتارا عادیه وفقط خودتی که به فکرخودت میتونی باش ...

ممنون عزیزم برام دعا کن خوب بشم🖤😔