2777
2789

از خدا میخوام زجر بکشه به این زودیا‌نمیره ذره ذره زجرکش بشه

قبلا که به من تیکه میپروند و آزارم‌میداد الان بچه ی هفت ماهمو میگیره جلوی چشمم یهو میچرخونه و سر و ته میکنه همش هم به من نگاه‌میکنه و میخنده میگم نکنین اینکارو این چه کاریه..از اونور شوهرم میگه‌مادر نکن اینکارو اونم‌میگه‌نترس چیزیش شد با من..هر چی بگم بدتر تکرار میکنه باز امشب همینکارو کرد و خواستم بچه رو ازش بگیرم گفت نمیدمش مال خودمه عوضیه بی پدر و‌مادر اشغال..خدایا ذره ذره زجرکش شدنشو ببینم ..شما نمیدونین چقدر این ادم با من بازی روانی کرده..شوهرم هر کاری کرد پدرش نذاشت ازش جدا بشه یه کاری کرد شوهرم وابسته بشه ..شوهرم ورشکسته شد خواست کار دیگه ای بزنه باز برگشت پیش پدرش وگرن قطع ارتباط میکردم..کارش گیره ..از طرفی هم‌میگه‌مادرمه چیکارش کنم..خوابم نمیبره الهی بمیرم برای بچه ام گیر یه‌مادربزرچ اشغال کثافت افتاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفهمید چرا این کارها رو می‌کنهببین یک بار با عصبانیت بچه رو بگیر

چون مریضه اشغال کثافت..الهی نمازای شبش هر رکعتش بشه یه مرض براش..بشدت آدم متظاهریه ..دستش برای همه رو شده همه دیگه میگن فقط بلده نماز بخونه کارش قران خوندنه ولی الهی به حق همون ایه های قران ببینم چی قراره به سر این ادم بیاد تا به عدالت خدا یقین پیدا کنم

نفهمید چرا این کارها رو می‌کنهببین یک بار با عصبانیت بچه رو بگیر

میگیرم بخدا میگیرم دیگه به زور میگیرم..این نمیدونه چجوری باید عقده های روانیشو خالی کنه..منو ول کرده رفته سمت بچه ام

شک نکن نه نمازش قبول نه قرآنچون حق الناس داره

میگه رفتم برای بهزیستی غذا پختم نماز جعفرطیار خوندم فلان کردم ولی تااااا بگی حق الناس به گردنشه از دلایی که تیکه تیکه کرده..من رسمی ام باهاش ولی میگه میخوام بیام بچمو ببینم ینی نوش رو

میگیرم بخدا میگیرم دیگه به زور میگیرم..این نمیدونه چجوری باید عقده های روانیشو خالی کنه..منو ول کرده ...

بیشتر مادر شوهرها دیووووونه هستن 

بخدا مادر شوهرم هر بار موقع شام پسرم بیدار میکرد آخر باهاش دعوا کردم گفتم خوبه پسرت بیاد نوه تو آروم کنه من شام بخورم ؟؟؟

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
میگه رفتم برای بهزیستی غذا پختم نماز جعفرطیار خوندم فلان کردم ولی تااااا بگی حق الناس به گردنشه از د ...

شوهرت نبود چهارتا تیکه بارش کن نه چای بیار نه حرف بزن نه بچه رو بده

بعد ک شوهرت بود تحویلش بگیر چیزی نگو

کاری کرد محترمانه بگیر بگو مگه دوستش نداری نوه خودت هست چرا اذیتش میکنیر

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

یه بار باقاطعیت رفتار کنی میفهمه بگو خدانکرده بچه من چیزیش بشه تویه عمربگو ببخشید دیگه چه فایده؟

دفعه بعد خواست اون کاربکنه بروازبغلش بگیر پاشو برو خونت بزار دعوابیافته هیچی مهم ترازبچت نیست