2777
2789

من انقدر هار و وحشی بودم که کار نبود نکنم تا ۱۱ و ۱۲  نصف شب تو خیابونا بودم مامانمم داشت درس میخوند روزا یا سرکار حواسش نبود دیگه گمم می‌کرد بابام کلا یه شهر دیگه بخاطر دانشگاه و کار بود 

بعد مامانم با عمه هام و مادر بزرگم ۹ سال بود قهر بود حرف نداشتن من میرقتم خونشون بعد بهم خوراکی میدادن میومدم به مامانم میگفت مامان شیرین دوستم اینا رو داده 

وسط هالمون یه ستون بود ازش میفرستم بالا به زور خودمو از ارتفاع ۱ و ۱و نیم پرت میکردم پایین 

تو بازار به همه چی دست میزنم خودمو میزدم زمین گریه میکردم 

دوستامو کتک میزدم و حتی شیشه ی چند تا همسایمون پایین آوردم ... غذا هم هیچی نمیخوردم 

این روند تا ۸ سالگی ادامه داشت چندین بار از معلما تحقیر شدم چون درس بلد نبودم در حالی که من آیکیو ۱۱۰ بود و جز طبقه ی باهوش بودم 

از سال ۹۳ و اینا متوجه شدم من باید درمان شم و یه آدم جدید بسازم 

تصمیم گرفتم انرژیم رو یه جای دیگه خرج کنم

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

مامان من قبول داشت من یه بیش فعالم ولی کاری برای درمانم انجام نمی‌داد 

بعد تصمیم گرفتم انرژی رو بزارم پای درس خیلیییی سخت بودش و الانم برام درس خوندن سخت ترین کار دنیا هستش با اینکه به شدت بهش علاقه دارم ولی واقعا سخته برام بشینم پای کتاب بیش فعالا یا ماماناشون میدونن اینا رو 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه که کل انرژی رو گذاشتم برای درس و از روی چیزایی مثل حکایت و اینا ک لازم نبود بنویسیم من ۵ و ۶ دور می‌نوشتم فقط میخواستم این انرژی تخلیه شه   با اینکه کلاس سوم و اینا بودم همش ولی بالای ۸ و ۹ ساعت برای درس وقت میذاشتم  

بعد پاهامم  بی قرار بود  تصمیم گرفتم به فکر اونم یه کاری بکنم و گفتم به جا این همه شیطونی بیام ورزش بکنم اونم پیاده روی هندزفری و هدفون میزارم و کل خونه رو نزدیک ۱ تا ۲ ساعت تند تند راه میرم بعضی روزام میرم بیرون  

بعد دیگه نمره های خوب میگرفتم شاگرد اول میشدم کسی رو کتک نمیزدم خودم رو کنترل میکردم و کم کم همه چی بهتر شد 

ن اینکه بگم کامل درمان شدم ن ولی ۸۰ درصد درست شد همه چی 

اخ از پیش فعالی خواهرزاده منم بخاطر تشنجی که تو یک سالگی کرده پیش فعال شده ۱۱ سالش زیر نظر دکتره ولی خوب نمیشه. درس هم اصلا نخونده

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

میخوام اینو بگم که فکر نکنین بچه هاتون بیش فعال هستن حتما باید با قرص خوب شن....

اونا یه آدمن با ویژگی های خاص 

من بخاطر بیش فعالیم ریاضیم به حدی رسید ک برای خودم روش اختراع میکردم و الانم میکنم 

بخاطر بیش فعالی انرژی زیادی برای کتاب خوندن گذاشتم آخر شبا   و نویسندگی رو تا حد خوبی یاد گرفتم 

بخاطر بیش فعالیم کنکورم رو به شکل خوبی دادم هر چند باز دارم میخونم 

و بخاطر بیش فعالیم جرعت و جسارتی دارم که تو هر جمعی مثل بلبل سخنرانی میکنم  و همه رو قانع میکنم 

من الان درگیر یه مریضی دیگه هستم و مطمئنم شکستش میدم 

البته دوتا مریضی 

خیلی خسته ولی لایف استایلمو حفظ میکنم 

به بچه هاتون یاد بدین خودشون خودشون رو درمان کنن 

چون به عنوان کسی ک از این قرصا چرت مصرف کرده میدونم چ ضرر هایی بر روی بدن دارن  و یکم خودتون هم تحقیق کنید متوجه میشید 

بیشتر از همه و همه کس به بچه هاتون که بیش فعال هستن احترام بزارین و حامیشون باشین 

اینجا خیلی دیدم تاپیک میزنن چون بچه ام بیش فعال یا شلوغه بهش حسی ندارم ازش متنفرم ...... اینطوری نباشید