2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم انشالله شما بعد چند وقت باردارشدین

مشکلات من دو جانبه بود عزیزم هنوز نشدیم 

و فقط آی وی اف جوابگوعه

از شما حتمن میشه فقط استرس نداشته باش بیخیال باش حتمن میشی عزیزم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اها باردار شدین شما عزیزم مشکل چیبود

بله یه پسر دوساله دارم 

خودم مشکلی نداشتم فقط تیروئید کم کار بود 

همسرم واریکوسل و ضعف اسپرم داشتند تقریبا ناامید سده بودیم که ناباورانه باردار شدم

انسانم آرزوست....
مشکلات من دو جانبه بود عزیزم هنوز نشدیم و فقط آی وی اف جوابگوعهاز شما حتمن میشه فقط استرس نداشته باش ...

انشالله هرچه زودتر دامنه همه سبز بشه و همچنین منوشما عزیزم ❤️

ممنون 

اسم قرص ۱۲ساعته : آزیروسین۲۵۰اسم قرص روز درمیون :لووکسین۵۰

عزیزان این اسمه قرصایه هرکی استفاده کرده لطفا بمنم بگین کی باید استفاده کنم الان یا وقتی میخام عکس رنگی بگیرم😓

مگه عکس چیهچکار می‌کنن

عکس رنگی دستگاهیه که وارد رحم میکنند از داخل رحم عکس و فیلم میگیره و همزمان  ماده ای ب اسم حاجب تزریق میکنن ب لوله ها.. خود این دستگاه خیلی وقتا باعث میشه راه لوله ها باز شه و ماده حاجبم بنظرم اگه چسبندگی داشته باشه رحم و لوله ها نشون میده  بنوعی میشه گفت هم راهی برا فهمیدن مشکل و هم درمان هست. 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺