2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 47 پست
بعدش از همه چتاش عکس گرفتم و تو کوشیم دارم بهد از ظهرش شوهرم سرم قاطی کرد گفت چرا مثل دیوونه ها شدی ...

چه بیشرف بوده زنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا کامل تایپ کنین دیگهداستان خیانت شوهرتون هم باید پربازدید بشه؟

پر بازدید میخوام چی کار پلم داره میترکه بعد از سه ماه

به من گفت شوهرت اگه تامین باشه نمیره سراغ یکی دیگه 

گفت من خودم دوست پسر دارم منتظرم عده ام تموم شه باهاش ازدواج کنم 

گفت من مشتری شوهرتم هی تو واتس بهم پیام میداد که ازت خوشم اومده بیا با هم باشیم 

گفت شوهرت بهم گفت که من نیاز جنسیم زیاده زنم نمیتونه 

گفتم سمت من ماهی یه بارم نمیاد تازه همونم خودم باید یادآوری کنم بهش تا با من باشه 

شوهرم بهش گفته من نیازم زیاده خیلی میلم بالاست یه نفر برام کمه 

زنه میگفت روزی که تو رفتی شبش به من التماس میکرد که بیا خونمون کاری میکنم که لذتشو ببری 

میگفت به من میکه یواشکی بیا بیرون میام دنبالت صبح زود برت میگردونم 

بهش گفته تو با من باشی میبرمت سفرای خارجی هر چی بخوای برات فراهم میکنم 

دختره میگفت من ناز میکردم شوهرت میگفت شما خانومی باید ناز کنی منم نازتو میکشم 

در صورتی که ناز زن خودشو نمیکشه 

اصلا چیزایی به دختره گفته که یه عمره من زنشم به من نگفته 

دختره هم جوری وانمود میکرد که اون هیچ تقصیری نداره و فقط شوهرم بهش گیر داده 

در صورتی که میدونسته این زن و بچه داره و باهاش چت جن س ی کرده و عکس بد فرستاده و با هم رفتن کافه 

میگفت بعد از کافه شوهرت گفت بیا بشینیم تو ماشین 

تو ماشین کارای دیگه هم کردن که نمیشه بگم تعلیق میشم 

دختره الان داره مظلوم نمایی میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

شوهرم بهش گفته من نیازم زیاده خیلی میلم بالاست یه نفر برام کمه زنه میگفت روزی که تو رفتی شبش به من ا ...

این حرومزاده ها همیشه همینطورن ب زنای خودشون هیچی نمیگن واصلا با زنای خودشون رابطه هم ندارن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

دختره خودش از شوهرش که طلاق گرفته نذاشته سه ماه بگذره با مرد زن دار دوست شده و این وسط دوست پسر هم داره 

بهش گفتم با مرد زن دار دوست شدی و براش عشوه ریختی حالا ببین کائنات چجوری جوابتو میده و دوست پسرت میاد بگیرتت یا نه 

گفتم تو و اون شوهر کثافتم کاری کردین که انقدر حالم بده که دلم میخواد قرصی چیزی بخورم که چند روز بیهوش شم چیزی نفهمم چون مغزم داره میترکه 

چه بیشرف بوده زنه

ببین عکسشو دارم رو پروفایلش گذاشته بود 

باورت میشه محجبه است 

چااااااادریییییه باورت میشه 

عکس نوشته قرآن و فاطمه زهرا گذاشته بود 

بعدشم یه عکس از خودش با چادر 

دلم میخواست عکسشو پخش کنم ولی دلم براش سوخت 

همین که با کوشی خودم باهاش چت کردم سریع همه عکسای پروفایلشو برداشت 

ببین عکسشو دارم رو پروفایلش گذاشته بود باورت میشه محجبه است چااااااادریییییه باورت میشه عکس نوشته قر ...

خب اینهمه به زنه فحش دادی به شوهرت چی گفتی؟؟گیریم زنه خرابه اقاییت چرا رفته با اون....؟

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
دختره الان داره مظلوم نمایی میکنه

خیلی انقدر مظلوم نمایی گرد که منم باورم شده بود 

آخرش بهش گفتم برات آرزوی خوشبختی دارم 

وقتی خواست خداحافظی کنه گفت تو زن ساده ای هستی 

برای هر کی تعریفرمیکنم میکه چقدر اسگلی اون با این حرفا فقط میخواسته بگه تقصیر من نبوده در صورتی که اگه اون نمیخواست شوهرم نمیتوست تا اونجاها پیش بره 

اصلا نباید با اون حرف می‌زدی شوهرت رو چیکار کردی ؟

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده