2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم خوشگل به حساب میام ولی دروغ چرا قبلا آره اما الان نه دیگه برام بی اهمیت شد

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
همش میگفت اون بهتره اون موهاش پره من موهام کم پشت😔

موی کم پشت مگه عیب حساب میشه؟پس چرا کره ایا با موی کم پشت این قدر خوشگلن ؟

ببخشید ولی آدم بیشعوریه پسره برداشت من ازش اینطوری بود

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
عزیزم همه میگن اولی از من بهتره😪😔

هیچ آدمی از دیگری سرتر و بهتر نیست 

هممون برابریم 

اصلا بهش فکر نکن اگه اعتماد ب نفس داشته باشی کسی بهت این حرفا رو نمیزنه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
موی کم پشت مگه عیب حساب میشه؟پس چرا کره ایا با موی کم پشت این قدر خوشگلن ؟ببخشید ولی آدم بیشعوریه پس ...

اون موهاش خیلی خوشکله. پره. هرروز یه مدل میده بهش. من موهامو دستامو قایم میکنم. ختی گریه میکنم

اون موهاش خیلی خوشکله. پره. هرروز یه مدل میده بهش. من موهامو دستامو قایم میکنم. ختی گریه میکنم

عزیزم پسره خیلی تاثیر منفی گذاشته روت از مشکلاتی حرف میزنی که اصلا وجود ندارن موهات خیلیم خوبه

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

ژن اروپایی داری😁

اروپایی ها موهاشون حجم زیادی نداره

هیچکدوم هم ناراضی نیستن 

شما هم از حجم موهات ناراضی نباش 

همیشه درست سشوار و شونه بکش که پف موهات نخوابه 

خوشگل موهاتو ببند یا بافت بزن که همیشه مرتب باشه

کم پشتی و پرپشتی اصلا مهم نیست هر دو هم زیباست .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑