2777
2789
عنوان

حاضرم فردا شهید شم با این وضع➕عکس😂

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟بس چیکار میکنی از ۸ صبح؟

تو گوشی میچرخم سریال میبینم 

وسطاش یه ناهاری درست کنم 

هرزگاهی خونه مرتب کنم 

کلا به بطالت میگذرونم معتاد مجازی و سریالای بیخود شدم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
بعدا بع مشکل‌میخوری‌تو‌میانسالی‌کمش‌باید ۶ ساعت بخابی

از تولد بچه هام دست تنها بودم..۶سال شبی یکی دوساعت خوابیدم تا رفتن مدرسه ۳قلوهام. الان دیگه هر کاری میکنم نمیتونم به ۶،۷ساعت برسونمش. خودمو کشتممم نهایت به ۳ ،۴میرسونم گاهی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ولی یکی از خوبی های زندگی تو شهر کوچیک اینه که صبح ۷/۳۰‌پا میشی ۸ سرکاری یا مدرسه ای😅😂

فرق نداره کجا باشی یه خواب با کیفیت باید تا ۱۲ ظهر باشه😂

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
تو گوشی میچرخم سریال میبینم وسطاش یه ناهاری درست کنم هرزگاهی خونه مرتب کنم کلا به بطالت میگذرونم معت ...

برو تختت سرتو بزار رو بالش ی کتاب بگیر  بخون دستت دو دقیقه ای خوابت میاد😂

❤Che khobe ke daramet
برو تختت سرتو بزار رو بالش ی کتاب بگیر بخون دستت دو دقیقه ای خوابت میاد😂

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
اون که ۱۰۰٪ مخصوصا تو فصل سرما پتو رو بکشی سرت بخابی😂

آخ نگو صدا بارونم از اون ور زیر پتو دست پا بزنی ذوق کنی بعد به خواب ابدی😂

هعی

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم