2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما برو داروخانه نزدیک بگو عفونت واژن داری هم قرص میده هم پماد فقط پماد واژینال نگیر چون مجرد هستی احتمالا قرص فلوکونازول بهت بده و پماد کلوتریمازول قسمت بیرون استفاده کن ،فعلا لباس زیر نپوش یا هر روز تعویض کن ،لباسای زیرتو بزار زیر افتاب یا اتو کن 

عزیزم تا جایی که میتونی مایعات بخور شرت نپوش شلوار نخی یا دامن بپوش باد بخوره یه مدت شیرینی جات و غذاهای فست فودی نخور ماست پروبیوتیک مؤثره شلوار ضخیم یا جنس پلاستیک نپوش بعد از حمام و دستشویی حتما خودت رو خشک کن 

ولی بازم مایعات فراموش نشه به خصوص آب

شما برو داروخانه نزدیک بگو عفونت واژن داری هم قرص میده هم پماد فقط پماد واژینال نگیر چون مجرد هستی ا ...

من اصلا لباس زیر نمی‌دونم فقط موقع پریو...

همیشه بعد دستشویی هم با دستمال کاغذی خشک میکنم خودم اما چند ماه نمیره 😭

من اصلا لباس زیر نمی‌دونم فقط موقع پریو...همیشه بعد دستشویی هم با دستمال کاغذی خشک میکنم خودم اما چن ...

پس احتمالا باید بری دکتر شاید عفونتت با راهکار های خونگی بهتر نمیشه 

من اصلا لباس زیر نمی‌دونم فقط موقع پریو...همیشه بعد دستشویی هم با دستمال کاغذی خشک میکنم خودم اما چن ...

احتمالا عفونت زیاده باید بری دکتر دارو مصرف کنی یا همون داروخانه بگی هم بهت دارو میده