2777
2789

خب واقعا نمیدونم سکته مغزی و قلبی شنیدم ولی از سایر اعضا خبر ندارم و مدتیه حدودا ۳ سال که شنواییم کم شده و درست نمیشه گوشم به شدت خشک شده داخلش و خیلی اذیت میکنه

در کل به صداهای زیاد حساسه و صداهای کم رو دیگه نمیشنوم و تمرکز و تعادلم خیلی ضعیف شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا فهمیدی سکته هست؟

دکتر گفت بهم 

من از گوشم خون میومد 

بعد از دماغم 

صدا نمیشنیدم واضح اون اولا 

اما دو سه روزه هیچی نمی شنوم 

هر کی حرف میزنه همش نگا میکنم ببینم چی میگن تهش بهم میخندن منم مجبورم بخندم 

......
دکتر گفت بهم من از گوشم خون میومد بعد از دماغم صدا نمیشنیدم واضح اون اولا اما دو سه روزه هیچی نمی شن ...

ای وای نگران نباش گلم خدابزرگه فردا یا اگه میسره الان برو دکتر حتما. ببینید چی میگه منکه تا حالا نشنیده بودم

ای وای نگران نباش گلم خدابزرگه فردا یا اگه میسره الان برو دکتر حتما. ببینید چی میگه منکه تا حالا نشن ...

دکتر رفتم گفت بخاطر واکسن ها خیلی ها اینجوری شدن 

دیگه احتمالش هست خوب بشی و شاید مث قبل نشی

......

من مشکل مغز و اعصاب داشتم که خوب نمیشد با استفاده از روغن بنفشه تو بینیم بهتر شدم البته خودم ادامه ندادم چون حوصله میخواد یک و باید اصل باشه دو و اینکه دکتر طب سنتی بهم داد ولی شما هم حتما پیگیر باش انشالله که درست میشی برات دعا میکنم دیگه نری این روغن سرخود استفاده کنی اولین قشنگ پرس و جو کن از دکتر بپرس دکتر و متخصص طب سنتی هم خوبه

دکتر رفتم گفت بخاطر واکسن ها خیلی ها اینجوری شدن دیگه احتمالش هست خوب بشی و شاید مث قبل نشی

آره دقیقا واکسن ها باعث شدن منگ بشم و مغزم دیگه درست کار نمیکنه حواس پنج گانم هر کدوم یه جور مختل شدن ولی من تسلیم نمیشم انشالله خدا بهمون کمک میکنه منم پاهام بی حس میشن یهو و رگ عصبم از گردنم گرفته و خوب نمیشه و کلی مشکلات مغز و اعصاب دیگه از جمله پایین اومدن شنوایی و عدم تمرکز شدید که دقیقا بعد کرونا اینطور شدم دوستم هم بویاییش مختل شده متاسفانه دوساله

آره دقیقا واکسن ها باعث شدن منگ بشم و مغزم دیگه درست کار نمیکنه حواس پنج گانم هر کدوم یه جور مختل شد ...

وای 😭 

خدا کنه خوب شیم 

ناشنوا بودن خیلی بده بخدا کلافه شدم 

همش هر کی حرف میزنه من میگم بله بله بله 

اونا هم میگن با تو نیستیم 

......
وای 😭 خدا کنه خوب شیم ناشنوا بودن خیلی بده بخدا کلافه شدم همش هر کی حرف میزنه من میگم بله بله بله ا ...

احتمالا به خاطر پخش شدن ویروس جدید هم باشه دیروز صدای جارو برقی رو هم خییلی کم می‌شنیدم پس احتمالا از مریضی جدبد باشه منم چند روزه تقریبا همینم و خیلی از حرفهای بقیه رو متوجه نمیشم و خجالت میکشم دیگه بپرسم چی شده؟چی گفتی؟همه سرفه میکنن و حتی دوستم گوشش چرک کرده بود امروز رفت دکتر گفت قارچه 

دخترم هم یهو ناراحت شد اومد پیشم و گفت که گوشش گرفته