2777
2789
عنوان

تازه عروسم دیروز همش به دستام نگاه میکردن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من النگو دستم بابام و مامانم سرعقد دادن بهم کلا زیرمانتو همش بالاست دوس ندادم دیده بشن گوشواره توگوشم نکردم کلا دوس ندارم اویزونم باشن همه رو دراوردم خانواده شوهرمنم هیچی ندادن ولی برام مهم نیست کلا طلا رو من به چشم پس انداز نگاه میکنم نه اویز خودم کنم

نمیدونم واقعا حرفشم نمیزننمادرشوهرم خودشم اصلا طلا نداره

سر عقد بهت جی دادن

به شوهرت‌بگو 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

منم تازه عروس انقد از فضولی مردم خسته شدم که خدا می‌دونه همش میخان سر در بیارن همش میخان بپرسن طلا رو من ب اندازه دارم اما فضولیشون برای من چیز دیگری همش میپرسن خونه داره یان فلان داره یا ن منم اعصابم خورد میشه میرم تو فکرر حتی باعث بحث با شوهرم میشن

برات مهم نباشه عزیزم

برو دلبرترینِ بدلیجات رو انتخاب کن بده تعمیراتی های طلافروشی آبکاری طلا کنن تا جایی که خبر دارم میشه تا سالیان سال بپوشی و کسی به بدل بودنش شک نکنه

من خودم نه طلا رو تشخیص میدم نه بدل😁

تاریخ عضویتم😅😅

خداییش من پسر ندارم دوتا دختر دارم ک بزرگه هفت سالشه الان همه چی براشون گرفتم کنار گذاشتم. نمیدونم بعضی از پسر دارا چطور این همه ریلکس بادست خالی برا پسراشون استین بالا میزنن?

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

خوشحااالم ک سنم رفت بالا و یکم عاقل شدم. منم تازه عروس بودم چند سال پیش من النگو نداشتم تو یک سالی ک اول عقدمم بود یکی دوتا النگو تونستم با بدبختی بخرم 

اونوقت رفیقم عقد کرد خداشاهره سر عقد شش هفتا النگو بهش دادن 

من هی همش چشمم به دستاش بودو میشمردم. ـ

الان اون هیچی نداره ولی من حدود ۱۴/۱۵تا دارم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑