بابا چرا انقدر راجع به صدای رابطه از خونه همسایه گارد میگیرین، شاید اونا خودشوننمیدونن صداشون میاد، وگرنه هیچکس دوست نداره صدای رابطش رو کسی بشنوه.... انقدر فحش ندین یا مثلا نگین زنه فلان فلان شده چه اخ و اوخی میکنه...
خب برا شوهرش میکنه به شما چه یعنی نباید برا شوهرش سنگ تموم بذاره تو رابطه؟
من خودم زخم خورده اینکارم
اوایل که اومده بودم تو خونم ساکن شده بودم، فکرمیکردم اصلا صدام نمیره خونه همسایه... چون از اونا هیچ صدایی نمیومد، منم با خیال راحت موقع رابطه با شوهرم خودمو ول میکردم ... بعد از دوسه بار رابطه تو چندشب، شوهرم یبار اومد خونه گفت همسایه بغلی خیلی بهش بد نگاه کرده و سرسنگین جواب سلام داده... گفت حتما اینا صدای رابطمونو شنیدن.... منم داشتم از خجالت سکته میکردم، دیگه یمدت گوش وایسادم کنار دیوار ببینمصدای اینا میاد؟ که دیدم اره گاهی اوقات صداشون میاد... تازه فهمیدم کلا خانواده آرومی بودن صداشون نمیومده
منم تقصیری نداشتم خدامیدونه فقط نمیدونستم، خودمم خیلی خیلی ناراحتم ازاین اتفاق، اصلا خودمو باهاشون روبرو نمیکنم دیگه ندیدمشون
دیگه هم صدام درنمیاد تورابطه،
شمام انقدر بد نگید پشت سر اینجور ادما، احتمالا خیلیاشون در جریان نیستن صداشون میاد
بهترین کار اینه که وقتی دیدید صداشون داره میاد، شروع کنید بلند بلند صحبت کردن،،،، اینجوری وقتی اونا صداتونو بشنون متوجه میشن که پس صدای خودشونم داره میاد... متوجه موضوع میشن و دیگه اینکارو نمیکنن