2777
2789
عنوان

موسسخ حسابداری پویا تراز پیشتاز

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زبان بلد نیستمرزومه هم باید کلاس اموزشی شرکت کنم درسته؟مهارت هام در حوزه حسابداری و زبان نیست وگرنه ...

مهارت هات دررابطه با چیه ؟ مثلا اگر فن بیان خوبی داری میتونی یه مدت حسابدار فروش بشی یه جای کوچیک. مهارت خاصی هم نمیخواد. چارتا فاکتور زدنه. ولی در کنارش میتونی از مافوقت چندتا چیز یاد بگیری 

مهارت هات دررابطه با چیه ؟ مثلا اگر فن بیان خوبی داری میتونی یه مدت حسابدار فروش بشی یه جای کوچیک. م ...

نویسندگی ، فن بیان 

بدنساز😂

اخه میگن تو شرکت باید کار کنید که بهتون یاد بدن

و کار یاد بگیرید

فروشگاه و اینا فایده نداره

بازم نمیدونم حرف بقیه رو متتقل میکنم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
[QUOTE=362405900]خابگاه میری؟[/QUOTEنه شهر خودم خداروشکررررررر

وای خیلی خوبه

من‌دیونه شدم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اگه به کار نیان اصلن جایی تحصیلات دانشگاهی قبولت دارن ؟

تحصیلات که میخوان اما شنیدم بیهوده هست درسای دانشگاه مهم کار با نرم افزاره که یاد نمیدن

نویسندگی ، فن بیان بدنساز😂اخه میگن تو شرکت باید کار کنید که بهتون یاد بدنو کار یاد بگیریدفروشگاه و ...

ببین تو همه جا رزومه بفرست. اگ تماس گرفتن باهات و رفتی مصاحبه بگو که من دانشجو ام. سابقه کاری هم ندارم. ولی خیلی علاقمند به یادگیری ام و ذهن آماده ای دارم که بتونم کار رو فرا بگیرم. اگر شرایطش رو داشتید که میتونم یه مدت بصورت آزمایشی کنارتون باشم تا وقتی که به استاندارد شما برسم

تحصیلات که میخوان اما شنیدم بیهوده هست درسای دانشگاه مهم کار با نرم افزاره که یاد نمیدن

برو یه تحقیق کن ببین اونایی که این حرفو گفتن خودشون چیکارن و چه راهیو رفتن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
ضمن اینکه در جستجوی کار هیچوقت ناامید نشو. ممکنه بعضی جاها نپذیرنت. باید سرتق باشی اینجور مواقع تا ب ...

ممنون از کمکت❤❤

بخاطر کوچیک بودن شهر ترس دارم از الان

با کلان شهر دوساعت فاصله داریم

بازم سخته و نمیشه اونجا رفت کاراموزی