2777
2789

ببین عزیزم من با اینکه وضع مالیمون از خواهرم بهتره اما خواهرم خیلی بیشتر از ما ولخرج تره ممکنه در ماه ۵دست لباس بخره ولی من کلا نخرم چند بار حرفش پیش اومده من هیچی نگفتم اصلا هیچ چیز زندگیمو بروز ندادم 

دلت نسوزه بزار اصلا پولاشونو آتیش بزنن بزار فکر کنن خسیسیم دیگه نه دل بسوزون نه نظر بده 

من یه مدت برای دوستم نگران بودم سرکار نمیره باباش وضعش خوب نیست جلوش از خریدام رو نمیکردم ناراحت نشه اون وقت اون جلوی خودم عطر و ساعت چند ملیونی سفارش میداد 

بله شاید داداش شما بازم قیمت داره یا حالیش میشه ک حداقل داره پول میده جنس خوب میگیره اینا میرن آشغال ...

بله واقعا پولشو درست خرج میکنه

اگه اینجوریه حق با شماست ولی خب بخلطر آرامش خودتون اصلا باهاشون در این مورد حرف نزنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درک میکنم ولی من کلا خوشم نمیاد زن خیلییی اقتصادی باشه با قناعت کردن تو زندگی موافقم و خیلی خو ...

چ اشکال داره مثلأ من الان جام کوچیکه واقعأ ب هرکی گفتم و خونم دید اصلأ ایده ای ب ذهنش نرسید ک ما ی کمد بخریم ی جوری جاش بدیم ک دکور خونه ب هم نریزه خب ما ی ساله عروسی کردیم فکر نمیکردیم ب این زودی بچه دار شیم واسه همین ی خونه نقلی گرفتیم بد شوهرم گفت پول سبسمونی از بابات نگیر ما ک جا نداریم کمد و تخت براش بگیریم حالا سال دیگه میریم خچنه دو خوابه میگیریم خودم کمد و اینا میخرم پول نگیر زشته منم ب بابام گفتم نمیخام اما زوری داد منم رفتم ی مقدار لباس و وسایل ضروری خریدم بقیه اش هم دادم طلا خریدم امروز خواهرم میگه تو برای بچه اولت هیچی نخریدی از دهن اون بچه زدی دادی طلا خریدن این چ زندگیه😳😳😳😳من واقعأ موندم چی جوابشو بدم ینی واقعأ نفهمید چون جا ندارم کمد نخریدم و ب خاطر پس انداز نبوده در این حد رو من حساب میکنن

دقیقا منم فقط واسه زندگی خودمون اینجوریه به کسی کاری نداره میخاپ تو رفاه باشیم

اره بخدا دو روز دنیاس ی چی بگم بخندی من نمیگم وضعیت مالیم خوبه یا بده ما تقریبا ۱ ماه پیش رفتیم اصفهان چک برگشتی داشت همسرم مبلغ زیادی بود و بعدش وسیله برای مغازش سفارش داد خلاصه پول باهامون ۸ تومن موند با همون ۸ تومن رفتیم شمال رامسر سه روز موندیم چون هوا سرد بود سوئت ارزون بودن ۳۰۰تومن بود شبی بعدش رفتیم میاندوآب که مال تبریزه مهاباد هم رفتیم مال ارومیه هستش دقیقا تو مهاباد بودیم  باورت میشه همسرم یه طلب قدیمیییی داشت مال چندسال پیش ۵۰میلیون بود اون آقایی که ازش طلب داشتیم خودش زد بحساب اصلاااا خبر نداشتیم که واریز کرد بعدش به همسرم زنگ زد ،، خلاصه اینا و گفتم که بهت بگم دلتو بزرگ بگیری خدا بهت می‌رسونه 

خب شما و خواهرتون دوتا انسان متفاوت و دیدگاههای متفاوت هستین بنظرم خیلی اقتصادی نباشید گلم یکم راحت ...

اخه من واقعأ ب موقعش از زندگی لذت هم بردم مثلأ با شوهرم رفتیم شمال رفتیم ی هتل شیک و توپ یا خلاصه اوکی هستیم اما جایی ک ببینم واقعأ نیاز نیست خرج نمیکنم من همش ی ساله عروسی کردم خب ی خرید عروسیه کامل داشتم مثلأ ده تومن فقط پول لوازم ارایش و بهداشتی دادم چقدر لباس زیر و رو خریدم بد هی ب من میگن چرا هیچی نمیخری اصلأ خرید نمیری خب برم چی بخرم دقیقأ 🤣🤣🤣

اخه من واقعأ ب موقعش از زندگی لذت هم بردم مثلأ با شوهرم رفتیم شمال رفتیم ی هتل شیک و توپ یا خلاصه او ...

ولش کن بهش اهمیت نده نیازی نیست کسی از همه چیزه زندگیت خبر داشته باشه ک نظر بده درباره خریدات بیخیالش

من مجرد بودم بدتر از الان اقتصادی بودم چون دلم خیلی برا بابام بیشتر از شوهرم میسوخت بدم خواهرم تو عق ...

ولی واقعیتی که من دوروبرم دیدم هر کی خرج کرده انگار بیشتر براش اومده من از اول رعایت شوهرمو کردم نمیگم رشد نکردیم خونه ماشین و.. چندتا داریم ولی اطرافم هستن  خانمهایی که شرایطشون مث ما بود ولی زیاد ملاحظه شوهرو نکردن یه زمانی شوهراشون تحت فشار بود ولی اونا همه جی بهترین براخودشون تهیه نی کردن  بعد چندین سال الانم می بینم چندین برابر بیشتر از ما دارن خداروشکر

ولی واقعیتی که من دوروبرم دیدم هر کی خرج کرده انگار بیشتر براش اومده من از اول رعایت شوهرمو کردم نمی ...

عزیزم شما از باطن زندگیه کسی چ خبر داری شاید مثلأ اون لباسی ک میپوشیده قرضی بوده شایدم اینطور ک شما میگی بوده درسته ک باید از مالت صدقه بدی انفاق کنی برای عزیزانت خرج کنی اما منم ک میگم هیچوقت از شکمم نزدم هیچوقت از خواسته هام نگذشتم اما پس اندازمو داشتم من فقط ایرادم حرف زدنه زیادی راجب پول حرف زدم اینا حتی ندیدن ک من ب خاطر کوچیکی جام کمد نخریدم فکر کردن چون طلا بخرم برای بچم کمد نخریدم در این حد منو پولکی میبینن