2777
2789
عنوان

گلوی پسرم از سرفه خشک پاره شد دکترم جواب نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 48 پست
پلارژین خیلی جوابه برای سرفه

اینو ندادم بهش امتحان میکنم امیدوارم جواب بده امروز یک شربت گرفتم داروخونه ای گفت عالیه ۱۷۰ خریدم اونم یکذره اثر داشت ولی خوب نمیشه یکساعت یکم سرفه های کم میشه دوباره شروع میشه نمیشه هر یک ساعت بهش شربت بدم خسته شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو ندادم بهش امتحان میکنم امیدوارم جواب بده امروز یک شربت گرفتم داروخونه ای گفت عالیه ۱۷۰ خریدم او ...

ان شاالله زود خوب میشن، ریه هاش درگیر نشده؟

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

ممکنه سرماخوردگی نباشه و آلرژی فصلی باشه،،خودم چندین سال از پاییز تا زمستون با سرفه سر میکردم همشم میرفتم دکتر شربت ضد سرفه میدادن خودمم فکر میکردم سرما خوردگیه تا یه سال رفتم پیش یه دکتر بلافاصله گفت آلرژی داری به هیچ وجه مرکبات نخور شربت ضدسرفه هم بدتر میکنه، آویشن هم حساسیت زاست ممکنه برای بعضیا سرفه رو تشدید کنه،فعلا بهش نشاسته بده گلوش نرم بشه یه مدت صبر کن اگه از سرما خوردگی باشه دو هفته زمان میبره تا خوب بشه 

پسرمنم خوب نمیشه دکترم بردم داروهاش داره تموم میشه و سرفه گوش درد داره

الان بهش شربت آلرگاد دادم با سه پاف اسپری آسم ده دقیقه ست آرومه خدا کنه این یکی اثرش موندگارباشه ،بیچاره بچه داغون شد از سرفه و این هم داروی مضخرف بی اثر 

سرفه خشک معمولا یه هفته یا حتی بیشتر زمان میبره،همون داروهاشو مرتب استفاده کن،درکنارش داروهای گیاهی و دمنوش آویشن و عسل،آب داخل شلغم،به دانه هم عالیه استفاده کن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ممکنه سرماخوردگی نباشه و آلرژی فصلی باشه،،خودم چندین سال از پاییز تا زمستون با سرفه سر میکردم همشم م ...

چی بگم آخه قبل سرماخوردگیشدخوب بود سرما که خورد خوب شد ولی سرفه خشک گرفت بنظرت می‌تونه آلرژی باشه؟

راستی یادم رفت بگم هوای خونه ها بخاطر سیستم گرمایشی خیلی گرم و خشک هست ،بخور سرد اگه داری استفاده کن ...

بخورد سرد آلمانی خیلی گرون هم خریدم براش ولی انگار بلورهایی که بخار سرد ایجاد می‌کنه حالش و بدتر می‌کنه الکی  خریدم 

سرفه خشک معمولا یه هفته یا حتی بیشتر زمان میبره،همون داروهاشو مرتب استفاده کن،درکنارش داروهای گیاهی ...

خب در دقیقه ده بار حداقل سرفه داره هر بار هم گلوش بیشتر تحریک میشه و تشدید میشه که بهتر نمیشه 

ممنون سلامت باشی نمیدونم ولی بعید می‌دونم فقط گلوش اذیته

آخه دختر منم پارسال بیست روز بعد از سرماخوردگی فقط سرفه خشک داشت، دکتر که بردم گفت ریه هاش درگیر شده بهش گایافنزین و یه شربت دیگه داد خوب شد

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
چی بگم آخه قبل سرماخوردگیشدخوب بود سرما که خورد خوب شد ولی سرفه خشک گرفت بنظرت می‌تونه آلرژی باشه؟

دو هفته صبر کن ، اگرخدای نکرده خوب نشد بدون آلرژیه،بخور سرد خیلی تاثیر داره ازش غافل نشو ،داروهای مختلف نده به بچه بعضی داروها خودشون ایجاد آلرژی میکنن ،خودم بخاطرخوردن همین شربتا اونقد سرفه میکردم کبود میشدم،ببرش پیش متخصص اطفال،غذاهای سرخ کردنی هم نده فقط بخار پز  و آب‌پز 

آخه دختر منم پارسال بیست روز بعد از سرماخوردگی فقط سرفه خشک داشت، دکتر که بردم گفت ریه هاش درگیر شده ...

من بردم دکتر آمپول و دوتا شربت و قرص داد ولی انگار نه انگار فقط الکی ۴۰۰ هزار پول ویزیت و دارو دادم بی اثر اسم شربتش و نمیتونی بهم بگی برم بگیرم